Adi Minune, maraton de manele la telefon pentru Mutu si Borcea!

NU MAI este niciun secret faptul ca oamenii din lumea fotbalului de la noi – fie ca vorbim de investitori, antrenori sau jucatori – sunt fani infocati ai manelelor. Iar unii dintre cei mai mediatizati nu pot trai fara ca glasul suav de lautar sa le gadile timpanele, chiar si prin telefon.


Adi Minune nu a mai fost de multa vreme pe aici (n.r. – Italia). De cate ori il ascult, imi aduc aminte deRomania. Tuturor le plac manelele, chiar daca nu recunosc. Il mai sun pe Adi Minune, o data la trei patru luni, sa imi cante la telefon. Ma face sa ma simt bine”, a declarat Adrian Mutu recent, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru ”CANCAN TV”, intrebat fiind cum face fata dorului de tara.

Insa atacantul roman nu il apeleaza pe cunoscutul lautar doar atunci cand este abatut, ci si cand petrecerea este in toi, iar Adrian Minune nu se afla la indemana.

Mai precis, pe vremea cand Cristi Borcea nu era sechestrat in SUA din cauza embargoului DNA, actionarul dinamovist a petrecut cateva vacante de pomina in compania ”Briliantului” si a altor prieteni comuni din lumea fotbalului.

Cum cei doi si-au facut de cap peste hotare, in Italia, si, cum nu l-au putut avea alaturi pe idolul lor in materie de manele, l-au apelat in cateva randuri pentru a le canta la telefon, au aflat reporterii SecretSport.

Cum Adrian Minune nu putea refuza asemenea prieteni buni si, totodata, clienti importanti, celebrul lautar a facut un adevarat maraton de manele la telefon, spre bucuria ”publicului”, care s-a delectat cu un recital inedit, pe speaker…

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com