Mutu mai aşteaptă! » ”Briliantul” nu a marcat, iar echipa lui a pierdut

Atacantul Cesenei rămîne în continuare cu 99 de reuşite în Serie A. Ieri n-a fost ziua lui. 



Ambiţia de a marca golul 100 în Serie A chiar Interului, prima lui echipă în Italia, s-a transformat într-o piatră de moară pentru Adrian Mutu. Nu numai că ieri nu i-a ieşit ce şi-a propus. Nu i-a reuşit mai nimic. Iar Cesena a pierdut în faţa nerazzurrilor, fără Chivu, accidentat, cu 1-0.
"Briliantul" s-a zbătut, ce-i drept, pentru sărbătoarea pe care şi-o dorea. N-a prins însă o zi fastă şi nici colegii nu l-au ajutat. Serviciile lor au fost în multe rînduri ori prea lungi, ori prea înalte, ori l-au prins în poziţii din care nu putea face mare lucru. Apărătorii Interului nu l-au scăpat nici ei din ochi,Lucio şi Ranocchia făcînd "de serviciu" la Mutu cu rîndul.
Bilanţul românului? Un singur şut mai sănătos, "alături", cîteva driblinguri şi o lansare în adîncime nefructificată de Candreva au rămas singurele realizări mai acătări ale atacantului Cesenei. A fost şi o situaţie în care a cerut penalty. Dar pe arbitrul Romeo nu l-a impresionat căderea sa, după ce Lucio l-a călcat pe gheata stîngă, în careu.

CIFRELE LUI MUTU
Goluri: 0
Şuturi la poartă: 2
Şuturi pe poartă: 0
Pase/reuşite: 33/69,7 la sută
Dueluri cîştigate: 4 (33 la sută)
Faulturi suferite: 1
Faulturi comise: 0

12 e acum numărul meciurilor consecutive în care Cesena n-a reuşit să cîştige acasă în faţa Interului (8 eşecuri, 4 remize)

"Mutu n-a reuşit să fie periculos. A jucat mai tot timpul cu spatele la poarta adversă"(tuttocesena.it, site italian)

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com