Mutu a marcat din nou şi a ajuns la 99 de goluri în Serie A: "Fac ce ştiu mai bine"

Mutu a marcat sâmbătă singurul gol al partidei Palermo - Cesena 0-1 şi a ajuns la 99 de reuşite în Serie A. Golul 100 l-ar putea înscrie duminică împotriva lui Inter, fosta sa echipă.


După un început de sezon modest, Mutu a redevenit sperietoarea portarilor din campionatul italian. Sâmbătă, atacantul român a făcut un joc excelent pe terenul lui Palermo. Şi-a creat o mulţime de ocazii, şi-a pus coechipierii în situaţii de gol şi, cel mai important, a adus trei puncte Cesenei prin golul marcat în minutul 63 cu capul, în urma unui corner. A fost a patra reuşită a "Briliantului" în acest sezon, după cele cu Lazio şi Genoa (2), şi a 99-a în Serie A.

Borna 100, după care Mutu "aleargă" încă din sezonul trecut, de când evolua la Fiorentina, ar putea să o atingă duminică, împotriva lui Inter Milano, clubul la care a debutat în campionatul Italiei, în sezonul 1999-2000. "Fac ce ştiu mai bine, adică să joc fotbal. Sunt bucuros că, în sfârşit, adunăm şi noi puncte. Noul antrenor a adus cu el o schimbare de mentalitate, şi asta ne-a ajutat mult", a spus Mutu după jocul de la Palermo.

Şi-a ascultat antrenorul

"Renaşterea" lui Mutu coincide cu schimbarea antrenorului. În ultimele şase etape, de când a venit Daniele Arrgoni, Cesena a adunat deja trei victorii, primele în acest campionat, iar românul a devenit cel mai important om din echipă. Lucru pe care tehnicianul i l-a cerut la puţin timp după ce a fost numit pe banca Cesenei, într-o conferinţă de presă: "I-am spus lui Adrian că mie nu îmi ajung trei antrenamente făcute bine şi un meci jucat excelent. Din partea lui vreau continuitate, vreau să ne câştige meciurile".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com