Adi Mutu, ai primit şi tu ghidul contra depresiei?

Soarta tragică a lui Gary Speed, selecţionerul Ţării Galilor, care s-a sinucis duminica trecută, a determinat Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia să expedieze pe adresele multor foşti şi actuali membri un ghid cu măsuri de combatere a problemelor psihice.



Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia trimisese deja respectiva broşură celor 4.000 de membri actuali imediat după moartea germanului Robert Enke, portarul lui Hannover 96, care s-a aruncat sub roţile trenului pe 10 noiembrie 2009, din cauza depresiei. Numai că sinuciderea selecţionerului galez Gary Speed, care s-a spânzurat pe 27 noiembrie în propria locuinţă, i-a alarmat atât de tare pe responsabilii AFP, încât aceştia au trimis ghidul antidepresie altor 50.000 de foşti membri!

Este foarte posibil ca printre aceştia să se numere şi Adrian Mutu (32 de ani), actualul atacant al Cesenei (Italia).


Şi Adi a fost într-o situaţie-limită


În 2004, imediat după scandalul dopajului cu cocaină de la Chelsea, românul a fost apărat de Gordon Taylor, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti din Anglia, şi a frecventat o vreme clinica Sporting Chance, unde a fost ajutat să treacă peste necazurile provocate de consumul de droguri şi de alcool şi să ia de la capăt viaţa şi cariera de fotbalist profesionist.


Sfaturi în benzi desenate


Ghidul contra depresiei conţine benzi desenate, care ilustrează viaţa unui fotbalist profesionist. Sunt prezentate atât avantajele presupuse de carieră (celebritate, salarii mari, “lipici” la femei frumoase), cât şi dezavantajele (durata scurtă, crizele de formă sportivă, accidentările care te pot scoate definitiv din circuit de timpuriu) ce pot provoca probleme psihice. Cei care se confruntă cu ele sunt sfătuiţi, printre altele, să gândească pozitiv şi să solicite ajutorul specialiştilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com