Mutu nu a marcat nici aseară golul 100!

Mutu a avut ocazia egalării aseară, la 2-1 pentru Atalanta, dar a ratat al 100-lea gol al
său în Serie A. A reuşit doar un assist

Chiar ar fi putut marca Mutu la Bergamo. S-a zbătut aproape de unul singur în atacul Cesenei, şi-a creat cîteva ocazii, a fost o dată foarte aproape de golul 100, însă nu a găsit drumul spre plasă. Şi echipa sa a fost învinsă clar de Atalanta.



În minutul 39, cînd gazdele conduceau cu 2-1, a ajuns în faţa porţii la centrarea lui Ghezzal. Finalizarea a fost un dezastru. Pe lîngă. După pauză, şi-a motivat colegii, cerîndu-le să lupte. Le-a dat exemplu, a alergat mai mult, a coborît în linia mediană pentru "mingea perfectă". Însă nu a fost seara lui. 

Enervat de nereuşită, Mutu a sărit la Peluso. Totuşi, mîna sa pe faţa rivalului a fost iertată de arbitru: doar "galben". Antrenorul Daniele Arrigoni a sesizat starea de tensiune a românului. Şi l-a înlocuit în minutul 88.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com