Adrian Mutu: "Îi îmbrăţişez pe fanii Fiorentinei pentru afecţiunea pe care o au faţă de mine"

Atacantul echipei AC Cesena, Adrian Mutu, a declarat, luni seară, la Radio Blu, că îi îmbrăţişează pe fanii formaţiei AC Fiorentina pentru afecţiunea pe care o au faţă de el şi pentru susţinerea care i-au arătat-o în cei cinci ani petrecuţi la Florenţa, informează site-ul fiorentinanews.com.


"Îi îmbrăţişez pe fanii Fiorentinei pentru afecţiunea pe care o au faţă de mine şi pentru susţinerea pe care mi-au arătat-o în cei cinci ani petrecuţi acolo. Fiorentina este o echipă bună, lucrurile s-au schimbat şi echipa trebuie să primească timp, la fel ca şi antrenorul Delio Rossi.

Suporterii trebuie să înţeleagă cu nu mai este aceeaşi echipă ca în vremea lui Cesare Prandelli şi trebuie timp. Santiago Silva nu are tehnica mea, nici pe cea a lui Jovetici, dar are o inimă mare şi dacă va marca...Sunt sigur că golul va veni repede pentru el", a spus Mutu.

Adrian Mutu, în vârstă de 32 de ani, a evoluat la Fiorentina în perioada iulie 2006 - iunie 2011.

Sursă: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com