Vanessa: «Adi Mutu trebuia să-mi trimită un tricou de-al lui, întors pe dos»

Deşi, aşa cum el însuşi recunoaşte, "am credibilizat prea mult magia asta neagră, în care nu cred nici două secunde", moderatorul emisiunii "Un show păcătos" a invitat-o din nou pe Vanessa, pentru a lămuri legătura dintre aceasta şi Adrian Mutu, un alt "client" celebru al ei.



Vanessa nu are ce-i reproşa fotbalistului, "un băiat care este apreciat, care a dus numele României mai departe". Şi totuşi, a recunoscut că a "lucrat" şi pentru el. La început, însă, l-a avut drept "ţintă": "Înainte de a fi căsătorit cu Consuelo, o fostă iubită de-a lui, pe nume Mara, a apelat la mama, Luminiţa. A venit cu o poză şi cu nişte haine, spunând că vrea să ajungă în Italia după Adi, cu care avusese o legătură în ţară".

"Vrăjitoarea" spune că ar fi avut succes: "După nouă zile, a fost sunată de către Mutu şi chemată în Italia. Dar mai departe nu ştiu ce s-a întâmplat". Întâmplarea cu fotomodelul a fost de altfel subiectul discuţiei cu fotbalistul: "Trebuia să fac un descântec pentru sănătate, pentru realizări, linişte. Şi pentru îndepărtarea răului pe care voia să i-l facă Mara", a spus Vanessa.

Pentru a-l "ajuta", era nevoie de "un semn de-al lui: un tricou obişnuit, şi nu unul de joc, întors pe dos, cu care să fi dormit şi pe care eu să fac un ritual", a detaliat Vanessa. Însă, conform mesajelor dezvăluite de un post de televiziune, se pare că fotbalistul nu a avut prin cine să-i trimită obiectul vestimentar cu pricina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com