VIDEO! Mutu show la antrenamente! Italienii: "E acelasi Fenomen! Cel mai bun om de la antrenamente!"

Mutu este intr-o forma de zile mari - asa il lauda italienii pe atacantul roman pe care il considera cel mai bun om al Fiorentinei din cantonamentul de la Cortina!

  VIDEO! Mutu show la antrenamente! Italienii: "E acelasi Fenomen! Cel mai bun om de la antrenamente!"

"Mutu a facut spectacol la sedinta de pregatire de vineri! Romanul a aratat o conditie fizica de zile mari dar si un moral bun! Jucatorul a oferit show la loviturile libere executate la finalul antrenamentului unde a aratat ca este acelasi 'Fenomen' dintotdeauna!" scrie siteul firenzeviola.it.


Vezi poze cu Adrian Mutu de la antrenamentul de ieri (30.07.2010)

imagebam.com imagebam.com

Mutu: falit, dar distrat!

Lui Adrian Mutu pare să nu-i pese de datoria de 17 milioane de euro către Chelsea, de suspendarea din cazul “Sibutramina” sau de tăierea salarială solicitată de Fiorentina.

Fiorentina a încheiat ieri cantonamentul de la Cortina, iar jurnaliştii din apropierea echipei "viola" au constatat la unison: "Fenomenul" Mutu e într-o formă de zile mari.

Atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi din cel al moralului. Dovada? Ultimele antrenamente, la care „Briliantul" a strălucit prin execuţii, stârnind deseori aplauzele coechipirilor şi ale fanilor din tribune. Mai mult, românul a arătat o voie bună care i-a determinat pe italieni să vorbescă despre „Mutu-show".

Decarul Fiorentinei se tachinează mereu cu coechipierii, în special cu portarul polonez Boruc (a bătut un penalty cu stângul, însă mingea a lovit bara), şi nu ezită să-i distreze şi pe ziarişti (ieri a încercat să şuteze spre una dintre camerele de filmare de pe marginea terenului).

Din păcate, Mutu nu are drept de joc nici în amicale, nici în primele opt etape din Serie A, revenirea sa fiind preconizată pentru 31 octombrie.

Vezi alte poze cu Adrian Mutu in statiunea Cortina d'Ampezzo.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Vezi poze cu Adrian Mutu de la antrenamentul de ieri (29.07.2010)

imagebam.com imagebam.com

Adi, ţi-e dor de naţională?


Mutu foloseşte la antrenamente o pereche de ghete speciale, inscripţionate cu tricolorul României (medalion) - foto: firenzeviola.itSe pare că Adrian Mutu (31 de ani) speră să revină la naţionala României, chiar dacă selecţionerul Răzvan Lucescu este supărat pe el. Ghetele cu tricolor purtate de atacantul Fiorentinei pot reprezenta o dovadă în acest sens.

Selecţionerul Răzvan Lucescu nu l-a mai convocat pe Adrian Mutu din toamna anului trecut, pentru că “Briliantul” a dat dovadă de indisciplină înainte şi după umilinţa suferită la Belgrad, în faţa Serbiei (0-5). Cu toate acestea, atacantul român continuă să spere că va îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative. Dovada? Mutu s-a afişat în cantonamentul Fiorentinei, din staţiunea Cortina d’Ampezzo, cu o pereche de ghete care aveau steagul României pe părţile laterale, încălţări de care nu se desparte nici în ruptul capului.

Poate reveni abia în martie 2011

Problema este că “Briliantul” ar putea juca iarăşi pentru echipa naţională abia în martie 2011, când România va întâlni Bosnia-Herţegovina, în preliminariile Euro 2012. Asta deoarece Mutu este suspendat până la sfârşitul lui octombrie, în urma dopajului cu sibutramină, sancţiune din cauza căreia va rata şi primele nouă meciuri oficiale ale Fiorentinei, în noul sezon.

Nervos la antrenament

La antrenamentul de miercuri, Adrian Mutu a intrat într-un clinci cu Gianluca Comotto, colegul său de la Fiorentina. Pentru că fundaşul italian a avut o intrare mai dură asupra sa în timpul unei miuţe, românul i-a cerut socoteală, trăgându-l insistent de tricou, dar cei doi s-au împăcat repede.

Adi e nervos la antrenamente Adi Mutu şi-a bandajat genunchiul

Gilardino: "Mutu e un mare jucător, va reveni la finalul lui octombrie!"

Atacantul formaţiei Fiorentina Alberto Gilardino, a declarat că Adrian Mutu este un jucător mare, de aceeaşi părere fiind şi căpitanul Riccardo Montolivo, care a spus că românul aduce un plus de valoare echipei, informează presa italiană.



Gilardino, dorit de Juventus Torino şi Olympique Marseille, a declarat, pentru cotidianul La Nazione, că vrea să rămână la Fiorentina şi că speră ca şi Mutu să rămână. Aceste afirmaţii au fost interpretate de libero.it ca o dorinţă de atacantului italian de a rămâne la Fiorentina pentru a obţine succese alături de Mutu. "Adrian se antrenează bine şi la sfârşitul lunii octombrie va putea reveni. Nu ştiu care este intenţia clubului, spun doar că este un mare jucător", a spus Alberto Gilardino, conform Mediafax.

Montolivo a afirmat, pentru Sky Sport 24, că Adrian Mutu îşi doreşte mult să înscrie goluri pentru Fiorentina: "El ar aduce un plus de valoare echipei. Are o dorinţă atât de mare de a juca şi de a înscrie pentru echipă... Când va fi gata va face lucruri mari".

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Mutu revina cu Catania.

Ieri s-a tras la sorti tintarul noului sezon din Serie A, acolo unde Fiorentina va intalnii in prima etapa pe 29 august pe Napoli.
Daca va fi introdus pe teren imediat dupa ce ii va expira suspendarea, Adi va juca contra Cataniei pe 31 octombrie.

Mutu, cel mai sexy sportiv

Sunt printre cei mai buni în competiţiile sportive dar şi în afara lor iar fiecare mişcare a lor este urmărită atent de admiratoare. Click a realizat un top al celor mai sexy sportivi români. Tu ce părere ai?

1. Adrian Mutu - 31 ani - fotbal - 1,80m - 74 kg
Considerat unul dintre superstarurile vieţii fotbalistice dar mai ales mondene, Mutu este în continuare un magnet pentru femei. Pe lângă cele două căsnicii, relaţiile sale tumultoase l-au situat mereu în centrul atenţiei. Alura macho, tatuajele, prezenţa sa în lumea modei prin propria colecţie de haine sunt doar câteva aspecte care l-au făcut să fie râvnit de femei.

Adi Mutu, reclamat de clienţii unui hotel


Mutu e acuzat că a vorbit prea tare la telefonAflat în cantonament cu Fiorentina în staţiunea montană Cortina d’Ampezzo, Adrian Mutu (31 de ani) a fost reclamat de clienţii hotelului Cristallo.

Potrivit revistei Vanity Fair, citată de site-ul fiorentinanews. com, aceştia s-au plâns angajaţilor stabilimentului că atacantul român i-a deranjat, deoarece vorbea prea tare la telefon în sala de mese.

Nici coechipierii “Briliantului” nu au scăpat de reproşurile turiştilor, nemulţumiţi de faptul că jucătorii formaţiei italiene au apărut la cină echipaţi în papuci şi în şorturi!


Mutu s-a luat la harţă cu un coechipier la un meci şcoală

Adrian Mutu începe să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu noul său antrenor de la Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, exact cel care în urmă cu 7 ani l-a scuipat într-un meci dintre Lazio-Chelsea. Briliantul este din ce în ce mai arţăgos la antrenamentele viola

UPDATE Mutu, la un pas de bătaie cu Comotto

"Briliantul" s-a enervat foarte tare la antrenamentul de azi al Fiorentinei. După ce a reuşit o scăriţă de senzaţie din 11 metri, la fel ca pe vremea când nu era suspendat, fotbalistul român s-a luat la harţă cu Comotto, fundaşul dreapta al adversarilor săi.

Partida s-a terminat cu scorul de 4-4. Adrian Mutu a primit aplauze la scenă deschisă de suporteri pentru dăruirea de care dă dovadă pe teren. La un moment dat, a sârit calul prea mult şi a fost cât pe ce să-l lovească pe Comotto, care a avut o intrare mai urâtă la el.

UPDATE: Montolivo: "Avem nevoie de răutatea lui Mutu. Forţa de care beneficiază el, le poate face rău adversarilor şi ne poate aduce rezultate nouă. Sper să rămână cu noi"

UPDATE "Adrian m-a asigurat că nu vrea să plece. Cu el, Fiorentina este mai puternică", a spus Mihajlovici într-un interviu pentru fiorentina.it

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

UPDATE După fiecare antrenament, "Briliantul" se întrece cu antrenorul Sinisa Mihajlovici la un concurs de lovituri libere.

Presa italiana: Nimeni nu are valoarea lui Mutu

Adrian Mutu este ridicat in slavi de jurnalistii italieni, care abia asteapta ca atacantul roman sa revina pe teren.

Italienii sunt de parere ca, daca nu are nicio grija pe cap, varful roman in varsta de 31 de ani este cel mai tehnic jucator din Serie A.

"Atentie la Mutu, care, foarte probabil, va ramane la Fiorentina. Toata lumea stie ca nimeni nu-l intrece la tehnica si acum, cand e plin de furie, poate fi si mai bun. Totul e sa nu aiba nicio grija pe cap", scrie Alexander Rialto pentru editia tiparita a cotidianului Corriere dello Sport.



Rialto nu crede ca Mutu poate fi tinut rezerva, chiar daca directorul sportiv al toscanilor, Pantaleo Corvino, si patronul violetilor, Diego Della Valle, au anuntat ca atacantul roman va fi rezerva lui Jovetici, daca va ramane.

"E putin probabil ca romanul sa poata fi tinut rezerva, chiar daca are concurenta", mai noteaza sursa citata.

Adrian Mutu este suspendat pana la finalul lunii octombrie deoarece a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale anti-doping efectuate in luna ianuarie.

Contractul lui Mutu cu Fiorentina, grupare pentru care evolueaza din 2006, expira in vara anului 2012.

" Adrian Mutu are capacitatea de a reveni! "

Mijlocaşul lui Zenit St. Petersburg Alessandro Rosina a vorbit aseara, dupa meciul pe care l-a jucat impotriva echipei Unirea Urziceni şi despre fostul său coleg de la Parma, Adrian Mutu.



"E foarte bun, am jucat cu el la Parma şi îi cunosc valoarea. Trebuie să-şi revină după nenorocirile prin care a trecut. Are capacitatea de a reveni", a spus Rosina.

Revista STAR: Mutu si Cristiano Ronaldo, cei mai afemeiati fotbalisti

Chiar daca Mutu al nostru este talentat, nu se poate compara cu fotbalistul si, mai nou, modelul Cristiano Ronaldo. La capitolul “trofee feminine” insa, conform site-urilor din Italia, Adi este un rival de temut pentru starul portughez, idolul femeilor de pretutindeni, mai ales ca macaronarii spun ca duduile care i-au trecut prin pat Briliantului nu sunt cu nimic mai prejos decat cele care i-au incalzit noptile “galacticului”. Romanul a inscris la fotomodele de top din Italia, cum ar fi Aida Yespica sau Moran Atias, si la celebra artista Blu Cantrell, iar Ronaldo a marcat fara ezitare la Paris Hilton si Maria Sharapova. Vi le-am spus pe cele mai cunoscute iubite ale fiecaruia, ca, va rog sa ne credeti, ne-ar trebui o revista intreaga sa enumeram toate manechinele, vedetele si fetele de oras carora cele doua vedete ale gazonului le-au imprumutat “barbatia”.

Vezi poze cu Adrian Mutu de la antrenamentul de ieri (26.07.2010)

imagebam.com imagebam.com

Adi Mutu s-a plâns că este sărac

Fotbalistul a refuzat să restituie preşedintelui Fiorentinei o monedă de un euro

Adi Mutu a avut tupeul de a-şi însuşi o monedă care a căzut din buzunarul preşedintelui Fiorentinei - foto: EpaMario Cognini, vicepreşedintele Fiorentinei, a povestit, ieri, o întâmplare haioasă petrecută în vestiarul echipei în urmă cu câţiva ani. Adrian Mutu (31 de ani) a confiscat o monedă aparţinând preşedintelui clubului.

Preşedintelui clubului, Andrea Della Valle, i-a căzut din buzunar o monedă de un euro. Pe fază, Adrian Mutu (31 de ani) s-a aplecat, a luat banul de jos şi l-a pus în geanta personală. Andrea Della Valle i-a cerut atacantului român să-i restituie moneda, dar s-a lovit de refuzul acestuia. “Sunt sărac, domnule preşedinte, şi am o familie de întreţinut”, a replicat “Briliantul”, spre stupefacţia conducătorului grupării italiene şi spre amuzamentul coechipierilor. Foarte probabil, Mutu făcea aluzie la problemele financiare cauzate de datoria în valoare de 17.173.990 de euro, pe care trebuie să o plătească lui Chelsea.

Criticat de oficialul clubului

Altfel, Mario Cognini susţine că Fiorentina nu are motive să ceară FIFA permisiunea ca românul să joace în meciurile amicale, deoarece acesta a greşit prea mult: “Adrian Mutu a trăit întotdeauna la limita greşelilor, iar acum este corect să stea în tribune”.

Sefii Fiorentinei il ataca din nou pe Mutu

Sefii Fiorentinei il tin in corzi pe Adrian Mutu. Nemultumiti ca nu se pot baza pe serviciile romanului, toscanii sar la gatul "Briliantului" si il ataca in fiecare aparitie in fata presei. Dupa Della Valle si Corvino, a venit si randul presedintelui interimar Mario Cognigni sa il atace pe Mutu.



Mario Cognigni sustine ca Fiorentina nu are motive sa ceara FIFA permisiunea ca romanul sa joace in meciurile amicale, deaoarece acesta a gresit prea mult.

"Mutu este suspendat, nu avem motive sa cere exceptii din partea FIFA. Adrian a trait intotdeauna la limita greselilor, iar acum este corect sa stea in tribune", a spus Cognigni.

Chiar daca Fiorentina incearca sa il vanda pe roman, Cognigni spune ca il asteapta pe Adrian Mutu sa revina in tricoul toscanilor.

"Dupa ce isi va termina suspendarea, sper sa revina la Fiorentina", a adaugat oficialul gruparii lui Sinisa Mihaljovici.

Adi Mutu, apărat de Blatter

Veşti bune pentru Adrian Mutu (31 de ani). Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, i-a transmis “Briliantului” că nu va fi de acord cu prelungirea suspendării cerute de Chelsea şi îndeamnă cele două părţi să ajungă la o înţelegere.



Atacantul român al formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, suspendat până în luna octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a primit, ieri, o veste bună. Theo van Seggelen, vicepreşedintele Asociaţiei Mondiale a Fotbaliştilor Profesionişti (Fifpro), a anunţat că a discutat cu preşedintele FIFA, Sepp Blatter, care i-a garantat că suspendarea nu va fi prelungită. “Blatter şi FIFA consideră pedeapsa primită de român ca fiind absurdă şi nu au de gând s-o prelungească. El nu a putut evolua în multe meciuri pentru Fiorentina, din cauză că sentinţele se tot amânau. Blatter a zis că Mutu a primit deja o pedeapsă şi că aşteaptă ca el şi Chelsea să ajungă la o înţelegere”, a declarat Theo Van Seggelen, pentru firenzeviola.it.

Mihajlovic aduce TIKI TAKA la Fiorentina! Mutu, "transformat" in Villa?

Sinisa Mihajlovic vrea sa faca din Fiorentina o Barcelona a Italiei. Mutu, Jovetic, Montolivo si Vargas trebuie sa se comporte ca Xavi, Iniesta, Messi si Villa.

  VIDEO! Mihajlovic aduce TIKI TAKA la Fiorentina! Mutu, "transformat" in Villa?

"Exemplul pentru noi trebuie sa fie Barcelona", a anuntat antrenorul Fiorentinei, care i-a pus pe jucatori la antrenamente sa tina de minge pana cand adversarul innebuneste.

"Avem jucatori de calitate si de acum vom juca pentru posesie. Stiu ca este greu, dar trebuie sa muncim ca sa ne iasa. Scopul nostru e sa jucam ca Barcelona sau nationala Spaniei.", a declarat Sinisa Mihajlovic





Vezi poze cu Mutu de la antrenamentul de ieri (24.07.2010)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Mutu in TOPUL PACALELILOR din Italia! Gazzetta dello Sport: "Ei sunt jucatori esuati, neintelesi si nedoriti!"


Gazzetta dello Sport face in ziarul de astazi o analiza a celor mai putin inspirate transferuri facute in ultimii ani in Italia.
Este vorba de jucatori care au fost adusi pe sume importante, castiga salarii bune si nu joaca sau, daca joaca, nu au nicio realizare pe teren.
Mutu, Diego si Camoranesi sunt doar cateva nume pe care Gazzetta dello Sport le aduce in discutie.


"Intretinuti, nedoriti, depreciati, esuati in unele cazuri si neintelesi. Multe cuvinte ar putea fi folosite, iar pentru fiecare jucator se potriveste cate un cuvant. Sunt peste 80 de jucatori in Serie A aflati sub contract, platiti si care nu joaca asa cum clubul se asteapta."
"Mutu e un alt caz. Suspendat si obligat sa-i plateasca bani lui Chelsea, Fiorentina nu gaseste niciun cumparator pentru el. Ia 2 milioane pe an si tot mai are 2 ani de contract.", scrie azi Gazzetta Dello Sport.

Mihajlovici despre Mutu: "Adrian m-a asigurat ca nu vrea sa plece!"


VIDEO Mutu, "one man show" la ultimul antrenament al Fiorentinei! Vezi ce gol i-a dat lui Frey!

Adrian Mutu pare să fi depăşit perioada dificilă prin care a fost nevoit să treacă în acest an. La ultimul antrenament al Fiorentinei, "Briliantul" a făcut show alături de coechipierul său Frey şi de antrenorii Mihajlovic şi Marcolin.

Atacantul român a exersat executarea loviturilor libere, antrenându-l în acelaşi timp şi pe goalkeeper-ul francez, Frey.

După scandalul "sibutramina" Mutu a fost suspendat nouă luni de CONI, el fiind aşteptat să revină într-o partidă oficială la finalul lunii octombrie.




Mutu a fost învins de antrenorul Mihajlovici la un concurs de lovituri libere

Fiorentina il distruge pe Mutu

Nemultumiti ca Adrian Mutu a refuzat sa plece de la Fiorentina, sefii clubului toscan ii dau o lovitura grea atacantului roman. Mutu nu poate juca in amicale si astfel revenirea sa la un nivel inalt este improbabila.



Dupa ce Mutu a fost suspendat, oficialii clubului toscan ar fi putut cere permisiunea FIFA ca atacantul roman sa evolueze in meciurile amicale, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Sefii gruparii viola au fost deranjati ca agentii lui Mutu au blocat negocierile pentru plecarea sa de la Fiorentina, prin cererea unui salariu de peste 3 milioane de euro.

Atacantul roman nu va putea astfel sa joace nici in meciurile amicale pana in luna octombrie, iar revenirea sa la un nivel inalt este improbabila.

Mutu mai are o sansa: sa plece de la Fiorentina in conditiile impuse de clubul toscsan. Adica in zona Golfului, de unde au aparut singurele oferte pana in acest moment.

Mutu la Los Angeles Galaxy?

Los Angeles Galaxy pare interesată de achiziţionarea lui Adrian Mutu, după ce AC Milan l-a declarat netransferabil pe brazilianul Ronaldinho.



Nu există o ofertă concretă pentru fotbalistul român, dar Fiorentina ar fi dispusă să-l cedeze în schimbul a 5 sau 6 milioane de euro, în timp ce Mutu ar vrea un salariu de 10,5 milioane de euro pe 3 ani, informează violanews.com.

«Nu-l vindeţi pe Mutu!»

Impresionat de forţa psihică a lui Adrian Mutu (31 de ani), Stevan Jovetici (20 de ani), coleg cu românul la Fiorentina, cere conducerii clubului toscan să nu se dispenseze de “Briliant”.




“Îmi pare foarte rău pentru ce i s-a întâmplat, deoarece Adrian este un om bun şi un mare jucător”, a declarat mijlocaşul muntenegrean pentru Gazzetta dello Sport.

Tânărul recunoaşte că a avut multe de învăţat de la Mutu şi i-a rugat pe conducătorii Fiorentinei să-l păstreze pe român, care va reveni şi mai puternic la sfârşitul lui octombrie, când îi expiră suspendarea. “Mutu mi-a dat mereu sfaturi utile şi sunt convins că va fi şi mai puternic, când va reveni pe gazon. De aceea rog conducerea clubului să nu-l vândă”, a încheiat Stevan Jovetici.

Noul obiectiv al lui Sandu: IMPACAREA dintre Razvan si Mutu! Va reusi?

Mutu este cu zîmbetul pe buze la antrenamentele Fiorentinei

Jovetic: "Cînd va reveni, Mutu va fi mai puternic"

Atacantul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a declarat, miercuri, că Adrian Mutu va reveni mai puternic după suspendarea de nouă luni pentru dopaj, informează site-ul oficial al clubului citat de Mediafax

"Pentru mine este o onoare să fiu titular în faţa lui Mutu. Toţi cunosc problemele pe care le are în acest moment. Când totul este în regulă, Adrian este unul dintre cei mai buni jucători. El a demonstrat că este puternic şi va trece peste aceste probleme. Când va reveni, Mutu va fi mai puternic", a spus Jovetici.

Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, s-a antrenat alături de coechipieri în această perioadă, el efectuând şi vizita medicală în urmă cu o săptămână. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Victor Becali: "Transferul lui Mutu la altă echipă este improbabil"

Impresul Victor Becali a declarat că un transfer al atacantului formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, la o altă echipă este improbabil, informează site-ul fiorentina.it.

"Adrian nu are nicio problemă, iar raportul său cu antrenorul Sinisa Mihajlovici este bun. Fiorentina a cerut reducerea salariului său, dar doar pe perioada suspendării, după care totul va reveni la normal. Pentru el este important să revină pe teren şi să joace. Este improbabil un transfer al său la o altă echipă", a spus Becali.



Fostul impresar Ioan Becali afirmase, marţi, că atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, şi-ar dori un contract mai bun din punct de vedere financiar.

Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, s-a antrenat alături de coechipieri în această perioadă, el efectuând şi vizita medicală în urmă cu o săptămână.

Totuşi, Mutu are un litigiu cu Fiorentina referitor la salariul său, după ce oficialii grupării italiene au anunţat că doresc să-i suspende plata retribuţiei pe perioada ispăşirii sancţiunii. Cazul a fost luat în discuţie la Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal , însă el a fost amânat de două ori, ultima dată pentru data de 15 septembrie.

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Consuelo Mutu apare in noul numar al revistei Star!


Fanii Fiorentinei, la picioarele lui Mutu

Chiar daca traverseaza o perioada deloc placuta a carierei, Adrian Mutu se bucura inca de sprijinul neconditionat al suporterilor Fiorentinei.

Fanii, care vin in numar mare sa urmareasca antrenamentele toscanilor din cantonamentul de la Cortina d'Ampezzo, aplauda fiecare faza reusita de roman pe care il alinta in continuare "Il Fenomeno".

Atacatul roman a fost in prim-plan la sedinta de pregatire de marti, el macand un gol superb intr-o partida-scoala, iar reusita lui i-a facut pe spectatori sa izbucneasca in aplauze.




Mutu, "antrenor" pentru Jovetici

Desi s-a speculat intens asupra unei posibile rivalitati intre Mutu si tanarul Jovetici, "Briliantul" a dovedit din nou ca nu este nimic adevarat.

Inca "decar" al Fiorentinei, desi Ljajici a pus ochii pe tricoul cu numarul 10, fostul international roman a petrecut minute bune in compania lui "Jo-Jo", caruia i-a dat sfaturi si l-a invatat o parte din schemele sale de joc.

Acest lucru, precum si disciplina tactica de care da dovada la antrenamente, l-a facut pe antrenorul Sinisa Mihajlovici sa anunte ca isi doreste ca Mutu sa ramana la Fiorentina si in sezonul urmator, chiar daca sefii echipei doresc sa-l vanda.

Acestia se tem ca o eventuala pastrare a lui Mutu in lot ar incetini sau chiar stopa progresul unor tineri ca Jovetici (20 de ani) sau Ljajici (18 ani) care evolueaza pe acelasi post cu "Briliantul".

Vezi poze cu Adrian Mutu de la antrenamentul de ieri (20.07.2010)

imagebam.com imagebam.comimagebam.comimagebam.com imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com imagebam.com

Vezi imagini video de la antrenament cu Mutu (20.07.2010)

Libertatea: Părinţii lui Mutu se mută în Caraibe

Libertatea a aflat că Rodica (59 de ani) şi Spiridon (60 de ani), părinţii lui Adrian Mutu (31 de ani), sunt decişi să părăsească Romania cand fiul lor işi va încheia cariera fotbalistică şi să se stabilească in Republica Dominicană, unde locuiesc rudele nurorii lor, Consuelo.

Surse din anturajul familiei lui Adrian Mutu au dezvăluit că părinţii “Briliantului” sunt tot mai hotărâţi să plece din România, având intenţia de a se stabili definitiv în Republica Dominicană, ţara nurorii lor, Consuelo.

Atraşi de clima caldă şi de linişte

“Părinţii lui Adi se simt foarte bine acolo. Oamenii sunt amabili, iar viaţa nu este deloc scumpă. În plus, domnului Spiridon, tatăl lui Adrian, îi place mult clima din Caraibe. A fost de două ori acolo şi de fiecare dată i-a părut rău că trebuie să părăsească acele locuri superbe. Visează ca, la bătrâneţe, să pescuiască şi să se plimbe cu şalupa”, a precizat sursa Libertăţii.

Uraganele care mătură zona Caraibelor în luna septembrie a fiecărui an reprezintă singurul motiv de teamă al părinţilor lui Adrian Mutu. “Doar de acest lucru se tem părinţii lui Adrian, dacă se vor stabili acolo. Nu au prins nici un uragan până acum şi nu au idee cât de periculos poate fi. În afara acestui impediment de natură atmosferică, ei ştiu că acolo vor avea o altă viaţă. Mult mai liniştită şi lipsită de griji”, a încheiat sursa Libertăţii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com