Mutu nu pleacă la Al Nassr! "Nu sunt oferte pentru el"

În ultimele zile, în presă din Peninsulă a apărut informaţia că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina la echipa saudita Al Nassr, echipă antrenată de Walter Zenga şi la care mai joacă Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş. Arabii urmau să îi plătescă lui Mutu un salariu de 10.5 milioane de euro pentru trei ani de contract.

Victor Becali a declarat că actuala echipă a lui Mutu, Fiorentina, nu este dispusă să renunţe la el.

"Al Nassr de-abia i-a dat ceva lui Ovidiu Petre, dar să-i dea lui Mutu.... sunt poveşti. Mutu are contract la Fiorentina încă 2 ani. Nu sunt oferte pentru el", a spus agentul FIFA la Sport.ro

Atacantul a fost inclus de tehnicianul Sinişa Mihajlovici în lotul echipei Fiorentina pentru cantonamentul din localitatea Cortina d'Ampezzo, programat în perioada 15-30 iulie, informează site-ul oficial al clubului italian.

Jucătorii Fiorentinei vor efectua vizita medicală la 12 şi 13 iulie, la Florenţa, iar la 14 iulie vor face teste fizice.

1 comentarii:

Site Brasov 11 iulie 2010 la 20:32  

Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com