Mutu joacă fundaş!

Adrian Mutu (31 de ani) se comportă exemplar în cantonamentul Fiorentinei de la Cortina d’Ampezzo, Italia. “Briliantul” respectă cu sfinţenie indicaţiile primite de la antrenorul Sinişa Mihajlovici, care i-a cerut să joace în apărare.

Adrian Mutu (medalion) a trecut la munca de jos. Pentru a-şi impresiona antrenorul, Briliantul a jucat, la ultimul antrenament, pe postul de apărător

Dintr-un fotbalist cu un temperament dificil, care intra uşor în conflict cu antrenorii, Adrian Mutu a ajuns să fie model pentru ceilalţi jucători ai Fiorentinei. Atacantul român acceptă fără să crâcnească toate indicaţiile tehnicianului sârb Sinişa Mihajlovici, cea mai bună dovadă fiind şedinţa de pregătire susţinută ieri dimineaţă. Înainte de startul unei partide de încălzire, antrenorul sârb i-a cerut “Briliantului” să joace pe postul de fundaş central!

«E un adevărat bărbat»

Spre surprinderea multora, inclusiv a ziariştilor site-ului fi renzeviola.it, românul s-a conformat imediat. “Pare un detaliu, dar nu este. Deşi afectat din cauza suspendării în urma dopajului cu sibutramină, Mutu se comportă ca un adevărat bărbat şi ca un veritabil profesionist şi joacă orice îi cere Mihajlovici: atacant, mijlocaş şi chiar fundaş!”, au scris laudativ jurnaliştii italieni la adresa lui Mutu.

1 comentarii:

radubogdan2oo9@yahoo.com 19 iulie 2010 la 15:40  

Nu cred... Este un atacant , un marcator de valoare ... nu are ce cauta ca fundas ... www.sexygirlswallpapers.us

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com