Mutu, cu zambetul pe buze: "E adevaratul lider al Fiorentinei! L-a luat pe Jovetic sub aripa lui!"

Italienii sunt extrem de surprinsi de atitudinea lui Mutu de la primele antrenamente cu Sinisa Mihajlovic. "Fenomenul s-a intors" anunta site-urile suporterilor, care au urmarit cu atentie tot ce se intampla in cantonamentul echipei viola. "Mutu e adevaratul lider al noii Fiorentina" sunt siguri acestia.

  Mutu, cu zambetul pe buze: "E adevaratul lider al Fiorentinei! L-a luat pe Jovetic sub aripa lui!""Mutu alearga, transpira, conduce grupul si se distreaza. Rade intruna si zambeste! E total diferit fata de omul morocanos si inchis din ultimele luni ale sezonului trecut.

Se pare ca Mutu e liderul adevarat al noii Fiorentina si l-a luat pe tanarul Jovetic sub aripa lui protectoare, chiar daca muntenegreanul trebuie sa ii ia locul in ceva vreme.

Cei care au vazut antrenamentele Fiorentinei jura ca cei doi sunt inseparabili, iar Mutu are o multime de sfaturi pentru colegul sau mai tanar.

Si relatia cu Mihajlovic e minunata pentru Mutu. Cei doi au trecut peste incidentul de la Lazio - Chelsea, iar antrenorul sarb nu ezita sa il provoace la concursuri de lovituri libere pe roman. Cei doi se tachineaza, insa nimeni nu se supara. Toata lumea e cu zambetul pe buze.

Fenomenul s-a intors, asadar, dar mai e mult pana in noiembrie cand ii expira suspendarea. Daca totul continua in ritmul asta, o sa il vedem pe Mutu din nou in tricoul viola" scrie violanews.com.

1 comentarii:

radubogdan2oo9@yahoo.com 19 iulie 2010 la 15:41  

Daca este cel bun ... Este si normal sa fie adevaratul lider ... www.sexygirlswallpapers.us

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com