Mihajlovic: "Mutu e ţigan ca şi mine!"

"Briliantul" are parte de susţinerea colegilor şi a noului său antrenor


Revenit la antrenamentele Fiorentinei cu zâmbetul pe buze, Adrian Mutu a fost lăudat de Sinişa Mihajlovic şi de colegii săi. Antrenorul sârb a mărturisit ieri că îl apreciază pe Adrian foarte mult pentru caracterul său de învingător.



"Îmi place de Mutu. Este un fotbalist cu personalitate, e un pic ţigan ca şi mine. Avem nevoie de astfel de jucători cu caracter puternic, precum cel al lui Adrian", a spus Sinişa Mihajlovic. Deşi toată lumea se aştepta ca Mutu să aibă viaţă grea la Fiorentina odată cu venirea sârbului, lucrurile s-au aranjat mult mai bine pentru "Briliant". Mutu se înţelege de minune cu noul antrenor, care a uitat episodul de acum şapte ani, de la un meci Lazio - Chelsea, când Mihajlovic l-a scuipat pe român.

"Îmi pare rău că trece prin asta"
Sinişa Mihajlovic consideră că Adrian Mutu este un jucător cheie pentru Fiorentina şi că, odată terminată suspendarea, va ajuta enorm echipa. "Îmi pare nespus de rău pentru ceea ce i se întâmplă. Nu merita asta. Oricine face greşeli. Nu aş vrea să plece de la Fiorentina, pentru că ne-ar ajuta enorm în sezonnul viitor. Este un jucător excepţional", a spus ieri Sinişa Mihajlovic.

"Mutu este distrus, dar n-o arată"

Cesare Natali, colegul lui Mutu de la Fiorentina, a mărturisit că "Briliantul" este distrus după antrenamente, dar nu lasă să se vadă acest lucru, încercând mereu să-şi păstreze zâmbetul pe buze. "Se vede că este dărâmat, dar Mutu nu cedează nici măcar după exerciţiile fizice. În ultimele zile, nu a arătat ca un om cu probleme. El are mereu zâmbetul pe buze. Asta e una dintre calităţile sale", a spus Natali.

11 goluri a marcat Mutu pentru Fiorentina în 21 de meciuri din sezonul trecut

1 comentarii:

radubogdan2oo9@yahoo.com 19 iulie 2010 la 15:39  

Tigan mai mare e Mihajlovic ... Mutu este un mare jucator ... www.sexygirlswallpapers.us

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com