Doctor Mutu!!!

Pregătirile pentru marele meci de mâine au intrat în linie dreaptă. Astfel, după ce miercuri seară i-a „stors” pe jucători în două ore intense, Piţurcă a programat ieri o nouă şedinţă de pregătire tactică, la ora 12:00.
De data aceasta, accentul s-a pus pe compartimentul ofensiv, din partea căruia vin veşti îmbucurătoare. Omul determinant pentru naţională, Adi Mutu, a depăşit perioada nefastă prin care a trecut, iar ieri a fost în formă maximă. De altfel, pe tot parcursul antrenamentului, toate mingile erau jucate de către Goian sau Tamaş spre decarul tricolorilor, pe jos sau la semiînălţime, iar acesta urma să devieze baloanele spre Marica sau să pătrundă în viteză. Forţat de numeroasele indisponibilităţi, Piţurcă nu va încerca să îi surprindă pe francezi, ci îi va pasa o mare responsabilitate „Briliantului”, care pare mult schimbat în bine faţă de evoluţiile oscilante de la Euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com