Pe noi nu ne-ai dezamagit!!!


Toti trecem prin perioade proaste, dar putini sunt care le inteleg.Criticile sun constructive dar nu in asemenea momente. Uitam repede momentele lui de glorie ca si cum nu ar fii fost.Unora le este usor dar lui NU.
A MUNCIT, MUNCESTE si va MUNCII in continuare pentru a NU ne DEZAMAGII!!! ,dar noi cum il rasplatim???Stim doar sa punem intrebari de genu "DAR CE A FACUT si MUTU ala ??? " sau "UNDE ESTI MUTULE???"
Dar toti care isi spun aceste intrebari stupide oare nu gresesc? Se cred mai talentati? atunci de ce nu intra ei in teren ? sa vada ca nu-i floare la ureche.Avem pretentii la Mutu sa straluceasca, dar nimeni nu s-a gandit ca vine dupa o accidentare care si acum il deranjeaza.Inainte de "fotbalistul invincibil"( cum il considera unii ), este si el om,dar asta multi au uitat.
Nu suntem nici ITALIA, NICI SPANIA SAU FRANTA,si nici NU avem scoliile lor de fotbal.Nici NEMTI nu suntem ca sa avem MENTALITATE de INVINGATORI.
Asta nu se impune si nu se spune , ci doar se dovedeste.
In teren sunt 11 romani, nu doar Mutu si Chivu asa cum cred altii.Si daca ar fii lipsit ei,iara am fii luat bataie.Nu vedem evolutiile lui pentru ca nu vrem.Asta este specific romanesc.Dar si fara el ne este si mai rau.
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com