Un om cu suflet mare!!!

Dupa meciul de aseara Adrian Mutu a dat tricoul lui sa fie licitat pentru o actiune de caritate.

Elena Frâncu (Directoarea Direcţiei Judeţene de Sport Constanta): “Am primit un sprijin din partea tricolorilor pentru o acţiune de caritate. Vrem să-i ajutăm pe copiii cu dizabilităţi, prin organizarea unei licitaţii pentru un tricou cu semnătura lui Adi Mutu. Licitaţia va începe de la 1.000 de lei”.

Stim cu totii ca Adrian are un suflet bun, si este un om sufletist. Gestul lui este foarte frumos. Cu siguranat tricoul se va vinde cu o suma mare, si sper ca banii sa ii ajute pe copiii cu probleme.

Imediat dupa meciul de aseara Romania - Franta, Adrian imbrăcat impecabil, cu un sacou de culoare neagră, a dat o declaraţie scurtă presei la finalul jocului cu Franţa, după care a plecat imediat la bordul unui Audi de culoare neagră. Mutu a părăsit Constanţa după câteva ore, timp în care s-a întâlnit cu avocaţii săi, pentru a discuta pe tema celor 17 milioane de euro, despre care se spune că ar trebui să-i plătească clubului Chelsea.


Sa speram ca Adrian va scapa de litigiul cu Chelsea ... este mult prea nedrept ca Adi sa plateasca o astfel de suma!
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com