Fiorentina se descurca greu fara MUTU!!!


Mutu a absentat de la marele meci contra lui Chivu şi Mourinho, din cauza durerilor la genunchi, dar situaţia sa nu este una gravă.


Forfaitul lui Adrian a venit în dimineaţa partidei pe care românul şi-ar fi dorit cel mai mult să o poată disputa, pentru a plăti anumite poliţe eminamente pe gazon faţă de Mourinho. Mutu ieşise cu grimase de durere pe chip după meciul de la Palermo, însă suferinţa sa fusese păstrată bine faţă de presă de către oficialii viola, care sperau într-o recuperare pe ascuns. N-a fost aşa, Adrian fiind nevoit să accepte sfatul staffului medical, repaus pentru cel puţin trei zile, cu speranţa că va fi prezent în weekend, în derby-ul toscan de la Siena. Se vorbeşte despre o afecţiune care nu ar necesita operaţie, apă la genunchi, însă după această nouă pauză medicii Fiorentinei încep să creadă mai mult în varianta intervenţiei artroscopice. Problema este că momentul e total potrivnic pentru Fiorentina şi intenţia italienilor este de a purcede la această artroscopie în decembrie, în acea scurtă vacanţă de sărbători. Recuperarea ar dura maximum trei-patru săptămâni, şi aşa ar fi toată lumea mulţumită, echipa de club şi echipa naţională. Un singur amănunt poate strica toate calculele, dar unul esenţial, adică tocmai genunchiul lui Adrian, care nu se ştie dacă va rezista sau nu până atunci.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com