Vinul se vinde bine!;)


Afacerea cu vinuri a lui Adrian Mutu ia amploare.
Conform presei italiene, peste 6.000 de sticle din vinul starului Fiorentinei şi al naţionalei României s-au vândut deja în Peninsulă. Deşi a fost lansat de puţin timp, vinul lui Mutu, denumit "Zece", după numărul purtat pe tricou de "Briliant" la naţională şi la Fiorentina, a fost primit destul de bine de italieni.
"Noua activitate comercială a lui Adrian Mutu, care a lansat pe piaţă vinul care îi poartă numărul, prinde aripi: deja au fost vândute peste 6.000 de sticle în toată Italia, iar aria de distribuire va creşte şi mai mult", scrie presa italiană.
Jurnaliştii italieni vorbesc despre posibilitatea ca decarul Fiorentinei să mai lanseze pe piaţă un nou sortiment de vin, care se va numi L'inchino" ("Plecăciunea", după gestul pe care jucătorul Fiorentinei îl face către tribune după ce marchează un gol).
Vinul lui Mutu se vinde în Italia cu preţul de 11 euro sticla.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com