"Genunchiul lui Mutu se poate recupera intr-o luna!"


Medicul Fiorentinei, Paolo Manetti a declarat intr-o conferinta de presa ca Mutu s-ar putea recupera 100% dupa accidentarea la genunchi in aproximativ o luna si spune ca nationala Romaniei nu cunoaste adevarata situatie medicala a atacantului roman.
“Mutu isi va continua antrenamentele specifice la genunchi si musculatura si o sa revina in aproximativ o luna la conditia optima. Dar va fi tinut sub supraveghere in fiecare zi.” , dezvaluie medicul Violei in conferinta de presa de dupa Fiorentina-Inter 0-0.
“Am decis ca deocamdata sa nu facem nicio interventie chirurgicala si nu a fost o decizie tocmai usoara. Accidentarea lui Adrian a fost agravata de o lovitura primita de jucator in partida cu Palermo. Am sperat ca va fi recuperat pana la partida cu Inter, dar a resitit dureri puternice la genunchi si nu am vrut sa riscam.” a spus medicul Fiorentinei motivele care au dus la absenta decarului nationalei de la intalnirea cu Mourinho.
Paolo Manetti crede ca in atitudinea staff-ului echipei nationale fata de situatia lui Mutu exista mai degraba confuzie: “Adrian e cel mai bun medic pentru el-insusi in aceasta situatie. In Romania, medicul nationalei nu a vorbit niciodata de necesitatea unei interventii chirurgicale, doar antrenorul vorbeste cateodata de necesitatea unei operatii, dar l-a folosot in teren 70 de minute intr-o partida de calificare, pare mai degraba ca staff-ul Romaniei se contrazice. Nu am fost contactaţi de nimeni din România, mi se pare că situaţia este contradictorie. Mutu va reveni cînd situaţia lui va fi stabilă. Vom analiza situaţia până la meciul cu Siena, dar semnalele de astăzi sunt pozitive".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com