Ziarele de sport din Romania il indeamna pe Mutu sa faca operatie!!!!



Diagnostic strict secret
Imediat s-a declanşat alerta şi a fost convocat de urgenţă un comitet de criză, la care au participat Victor Piţurcă, Ionuţ Lupescu, Adrian Mutu şi Pompiliu Popescu. Discuţiile s-au purtat în mare secret şi s-a stabilit de comun acord să nu se facă public diagnosticul "Briliantului". Problemele pentru vedeta "naţionalei" apăruseră încă dinaintea partidei Fiorentina - Steaua 0-0, disputată pe 30 septembrie, în Liga Campionilor.

Mutu: "Mă operez!"
Mutu fusese pus în temă: "Ai două posibilităţi. Prima, te operezi acum şi elimini complicaţiile ulterioare, chiar dacă trebuie să stai o lună şi vei rata meciurile rămase de disputat din grupele Ligii Campionilor. A doua, te chinui să joci, cu riscul de a ţi se bloca genunchiul, şi tot la operaţie ajungi. În plus, pot apărea probleme la cartilaje, care îţi pot provoca neplăceri mai mari". "Bine, m-aţi convins. Mă operez!", a precizat Mutu înainte să plece de la lot.

S-a răzgîndit?
Ajuns în Italia, Adrian Mutu a intrat pe mîna medicilor Fiorentinei şi nu mai este atît de convins de necesitatea artroscopiei la menisc. Potrivit site-ului oficial al clubului Viola, "tricolorul" a fost supus marţi unei rezonanţe magnetice, care a relevat faptul că Mutu nu trebuie să se opereze de menisc. Mai mult, italienii asigură că "Il Fenomeno" este aproape de a reveni curînd pe gazon. Pentru a se edifica totuşi în cele mai mici detalii asupra problemelor cu care se confruntă la genunchi, Mutu mai efectuează astăzi încă un control.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com