E oficial, MUTU NU SE OPEREAZA!


Clubul Fiorentina a anuntat, vineri, ca in urma testelor medicale efectuate, s-a stabilit ca internationalul romin Adrian Mutu nu necesita o interventie chirurgicala la genunchi.

"Testele medicale efectuate de Adrian Mutu dupa accidentarea la genunchi nu au aratat nicio leziune grava, care sa impuna interventia chirurgicala. In urmatoarele zile, Mutu va continua sa se pregateasca separat, pentru a reveni la conditia fizica necesara", se specifica intr-un raport al staff-ului medical al Fiorentinei, publicat pe site-ul oficial si citat de NewsIn.

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, anuntase, tot vineri, ca Adrian Mutu urmeaza un program special de pregatire din cauza problemelor cu care se confrunta la genunchiul sting si va fi menajat in meciul de simbata din campionat cu Reggina.

Raportul medical al italienilor vine dupa ce selectionerul nationalei Rominiei, Victor Piturca, a declarat ca Mutu va trebui in cele din urma sa fie supus unei interventii chirurgicale, cel mai probabil in iarna, pentru a fi apt la meciurile primei reprezentative din primavara.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com