Noi declaratii despre meciul Romania - Franta!


Dupa meciul Romania - Franta parca totii oameni de fotbal au acte 2 gurii...si vorbesc pe la toate canalele de stiri si prin tote ziarele!

Ionuţ Lupescu:"Mutu şi Chivu nu au jucat la adevărata lor valoare s-a simţit asta! Puteau mai mult!"

Anghel Iordanescu:"Este clar că Piţurcă îi cere lui Mutu să ia parte şi la faza defensivă. Îmi amintesc câte probleme şi câtă muncă de lămurire trebuia să duc cu Hagi, care era 'Marele Hagi', atunci când îi spuneam că trebuie să facă şi faza de apărare. Chiar dacă în faţa echipei îi spuneam să îşi acopere zona, ştiam că nu o va face şi în particular îi explicam că am nevoie ca el să aibă energie pe faza de atac, pentru că era un fotbalist care îţi putea rezolva meciul".

Victor Piturca:"Se tot face tam-tam că jucătorii exponenţiali n-au făcut un meci extraordinar aseară. Sunt mulţumit de Mutu, el a făcut faţă cu brio în ofensivă, s-a bătut cu fundaşii francezi şi a fost peste ei. E adevărat că nu a venit foarte des în defensivă, dar per total sunt mulţumit de el. Nu putem să aşteptăm ca Mutu să ne rezolve toate meciurile."

Ion Crăciunescu:"Mutu e în scădere de formă, joacă acelaşi lucru şi la club şi la naţională. Asta e, are o perioadă mai proastă, dacă juca bine la club şi la naţională nu, atunci putem să-l criticăm. Dar e într-o perioadă mai slabă, nu putem să aşteptăm să ne scoată Mutu tot timpul".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com