Expertul Cristi Iancu a analizat vinul lui Adrian Mutu, «Il Dieci»

Ziarul Click a fost la Florenta si a cumparat o sticla de vin «Il Dieci», apoi au dus sticla la un expert care zice ca vinul e de nota 9. Eu nu sunt experta in vin :)) nici nu imi place :)) dar daca asa zice domnul Cristi Iancu...asa o fi.
Deasemenea in ziarul Click de azi, acesti arata cum au facut vedetele avere.

Atacantul Fiorentiei e departe de salariul de 3,2 milioane de euro pe care îl câştiga la Chelsea, dar nu se poate plânge. Italienii îl plătesc anual cu 1,9 milioane de euro, destul cât să-şi permită să locuiască într-un apartament de lux în Florenţa şi să deţină mai multe locuinţe, printre care un apartament în Londra, evaluat la un milion de euro şi o vilă în Ibiza, Spania, de peste 1,4 milioane de euro. În România, Adrian Mutu a deschis un club, “La Pacha” şi deţine pizzeria “Il Forno”, împreună cu Anamaria Prodan.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com