Relatia stransa dintre mama-fiu!!!


Faptul ca Rodica Mutu , a onorat invitatia lui Maruta a facut multa zazanie in presa.Nu inteleg de ce presa a luat cam peste picior aceste declaratii.Fiecare are parerea lui despre scandalul dintre briliant si clubul Chelsea,cu atat mai mult parintii lui.
Declaratia facuta de mama "briliantului" in care sustine ca nu crede faptul ca fiul ei s-a drogat, a fost criticata de multi ziaristi.
Nu cred ca are nimeni dreptul sa-l judecam pe Mutu , pentru ca toata lumea face greseli si ii ceva omeneste sa gresesti.
Greseala romaniilor este ca ei nu stiu sa uite, ci sa critice si sa judece omul la greselile facute in trecut.
Pentru greseala din trecut ,nimeni nu se critica mai mult decat Mutu pe el insusi.Este suficient ca acum trage foloasele, mai trebe sa-i amintim si noi tot timpul???
Fiecare mama isi apara ,si lauda fiul.Si mi se pare normal atitudinea ei, mai ales ca presa a aruncat mult noroi in Mutu.
Ar fi bine , ca ziaristii astia sa-l mai lese in pace pe Adrian Mutu ca destul or castigat ei pe spatele lui,cu articole mincinoase.:)
lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com