Menisc ţăndări!!!


A scăpat de problemele cu cotul luxat, însă acum îl chinuie rău genunchiul. Tot pe partea stîngă! Din această cauză, Mutu ar putea ajunge la cuţit şi să stea departe de gazon cel puţin o lună. Deşi avea şi cotul în piuneze, atacantul Fiorentinei a ţinut să intre cu Franţa, însă nu a rezistat pînă în minutul 75. a"Adrian a jucat cu probleme. Pe româneşte, are menisc. Am vorbit după meci şi l-am sfătuit să se opereze acum, altfel riscă să i se blocheze genunchiul. Dacă o face curînd, se va putea reface pînă la primăvară"

Leziunea meniscului s-a complicat după partida cu Steaua, din grupele Ligii Campionilor. De aceea antrenorul Cesare Prandelli l-a şi menajat în campionat, neconvocîndu-l în meciul cu Chievo. Pentru italieni părea un miracol să joace cu Franţa. Mutu a strîns din dinţi, a apelat la un bandaj sub genunchiul stîng ca să nu rateze şi al treilea meci din actualele preliminarii CM. Rezonanţa magneto-nucleară de ieri i-a confirmat problemele. Mai mult ca sigur, Adrian nu va conta sîmbătă la Fiorentina, contra Regginei, dar italienii trag de Mutu să intre marţi cu Bayern. Dacă i se va bloca genunchiul, riscă o leziune la ligamente, deci o pauză mult mai lungă.

I S-A TRAS DE LA ROMA
Problemele cu genunchiul stîng au început pe 24 februarie 2008. La meciul cu AS Roma, atacantul român s-a accidentat încercînd să-l dribleze în careu pe Doni şi a fost imediat schimbat, în minutul 39, pe "Olimpico". Verdictul medicilor toscani a fost entorsă plus leziunea ligamentului colateral median al genunchiului. Adrian n-a stat însă pe tuşă decît 3 săptămîni şi a revenit în forţă la Fiorentina, marcînd un gol şi oferind o pasă decisivă în partida cu Genoa.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com