Mutu a declanşat războiul declaraţiilor!


Decarul naţionalei, Adrian Mutu, a prefaţat partida de mâine, contra Franţei, din preliminariile CM din 2010. "Briliantul" spune că România se poate bate de la egal la egal cu marile forţe ale lumii şi promite că tricolorii vor arăta altceva faţă de prestaţia de la Euro.
Adrian Mutu:"Presiunea este mare pe echipa naţională, avem nevoie de victorie, de un joc bun. E normal, fiind golgheterul naţionalei lumea să aştepte goluri şi sper să înscriu mâine. Sunt optimist, jucăm pe teren propriu şi ştiind ce forţă au francezii după meciul de la EURO, cred că putem să îi batem. Avem nevoie de 3 puncte ca de aur. Nici un egal nu ar fi rău, dar o victorie ar fi extraordinară. Ne gândim la victorie şi sper să facem un joc bun şi să avem un public care să ne ajute. O să vedeţi o Românie diferită faţă de ce aţi văzut la Euro! Vom arăta că suntem capabili să jucăm de la egal la egal cu o echipă mare. O să fie acelaşi gazon şi pentru noi şi pentru ei. Franţa e o echipă cu o calitate mai mare decât a noastră, deci trebuie să ne fie teamă, dar fotbalul se joacă pe teren şi vom vedea ce va fi".
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com