Se reintalnesc liderii nationalei!!!


Timp de 90 de minute Mutu si Chivu vor fii adversari!!!

Partida Fiorentina – Inter, transmisă în direct pe Boom Sport One de la ora 21:30, ţine capul de afiş al etapei a 9-a din Serie A, iar cei doi români sunt anunţaţi titulari de către presa italiană. Adi Mutu a căutat de fiecare dată să joace la potenţialul maxim când a avut în faţă trupa patronată de Massimo Moratti, poate şi ca o reminiscenţă a modului în care Inter s-a descotorosit de el în primul an petrecut în Italia. Anul trecut, Mutu şi Chivu au fost pentru prima dată adversari, jucând pentru Fiorentina, respectiv Inter, iar echipa ultimului s-a impus cu 2-0. Însă, cei doi au mai fost adversari şi pe vremea când Mutu evolua la Fiorentina sau, mai înainte, la revenirea în Italia, pentru Juventus, iar Chivu îmbrăca tricoul Romei. Mutu a crescut mult în ultimele două partide, faţă de începutul de sezon dezastruos, şi cele două goluri de la Palermo deja pun în gardă defensiva interistă, în care Chivu va recita obişnuita partitură de fundaş stânga, deşi toată lumea a văzut cu Roma că locul ideal pentru Cristi rămâne în centru.


304 minute reprezintă perioada de când Inter nu a mai primit gol în vreo competiţie internă sau internaţională, iar ambele echipe nu au încasat încă gol în prima jumătate de oră a vreunui meci de campionat.
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com