Spiridon Mutu:"Adriana vorbeşte trei limbi"


Spiridon Mutu este un bunic fericit: are trei nepoţei cu care se mândreşte în fiecare zi. Mario, cel mai mare dintre ei, din căsătoria lui Adrian cu Alexandra Dinu, şi două fetiţe, Adriana şi Maya, rodul dragostei jucătorului Fiorentinei cu actuala soţie, Consuelo. Tatăl decarului echipei naţionalei şi-a revăzut nepoatele de curând, cu ocazia botezului celui mai mic membru al familiei Mutu, şi a fost impresionat de uşurinţa cu care Adriana, fiica în vârstă de doi ani a “Briliantului”, comunică în trei limbi.
Spiridon Mutu:“Am o nepoată frumosă! Are obrajii umflaţi, aşa cum era şi Adi când era mic. La vârsta ei, vorbeşte trei limbi. În italiană comunică cu Adrian şi cu Consuelo, în spaniolă cu bona şi cu Consuelo, iar în română cu soţia mea. Ea e cea care face meditaţie la română”, s-a confesat Mutu senior în cotidianul “Societatea argeşeană”. Deşi în vârstă de doar doi ani, Adriana e deja pasionată de fotbal. “De câte ori trece prin faţa televizorului şi vede fotbal începe să strige: "Pai, Papi, şut, gol”. Pentru ea fotbalul înseamnă Adrian”.




claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com