E NORMAL! NU VA SPERIATI!

DA! Asa e, Mutu nu joaca bine in momentul de fata!DAR E NORMAL! Nu poti sa fii tot timpul in forma, sunt normale aceste caderi la un jucator! Eu sunt convinsa ca jurnalisti din Romania stiu asta, numai ca asa … in lipsa de ocupatie ii intreaba pe totii “bagatorii de seara” ( in special clanul Becali) “ce parere au de forma lui mutu?”. Si ei…care au jucat forbal 15 ani la nivel inalt isi dau cu parerea =)) … nu zau … dar m-am saturat de “mustele astea” pana peste cap. Dar in fine … sa revin la Mutu, el a avut o vacanta prelungita cu 2 saptamani datorita Campionatului European asa ca nu e prea bine pregatit fizic, si colac peste pupaza a fost si accidentat de a stat aproape o luna! Chiar Adrian a spus acum de curand intr-un interviu la GSPTV ca nici acum ca a revenit nu se poate folosii de mana asa cum ar trebui.
Oricum de cand Mutu “nu e in forma” nici Fiorentina dar nici Romania nu mai joaca.
Sper ca Adrian sa isi revina … desi … nu am nici o indoiala ca va reusii, la cate vointa, personalitate si caracter are ;) in curand va fi din nou printre cei mai buni!!!

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com