Corriere dello Sport: "Mutu, marul discordiei intre Piturca si Fiorentina!"

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a enervat la culme cand a auzit ca Adi Mutu s-a accidentat din nou, scrie Corriere dello Sport, care speculeaza nemultumirile Federatiei fata de atitudinea Fiorentinei.
Mutu a ratat duelul cu Chivu din cauza unor dureri la genunchi, in ceea ce priveste FRF atacantul trebuia operat demult. Mutu incearca sa minimalizeze problemele sale de sanatate linistindu-i pe fani: "Genunchiul nu ma mai doare asa tare", spune "Briliantul".
Versiunea lui Piturca este alta insa: "Am vorbit cu Mutu si are nevoie de o pauza, genunchiul sau este umflat. Mutu inca mai poate ajunge la o echipa mai mare decat Fiorentina, depinde doar de el", spune selectionerul.
Medicul Fiorentinei, Paolo Manetti, a luat foc si a tinut sa raspunda partii romane: "Noi am decis ca genunchiul lui Mutu nu are nevoie de operatie, este o decizie medicala, nu una comoda. Mutu a fost lovit la rotula in partida cu Palermo, de aici toate problemele. Jucatorul este de acord cu noi, iar isi cunoaste cel mai bine organismul. In Romania, niciun medic nu a vorbit de opratie, doar selectionerul si-a dat cu parerea. Problema lui Mutu se poate rezolva prin antrenament personalizat. Recuperarea sa nu va dura mai mult de o luna", spune medicul Fiorentinei.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com