Un parinte darnic;)


Adrian Mutu nu la uitat pe Mario asa cum zic unii, care sunt invidiosi pe familia si pe succesul lui. Pe langa cei 5.000 E pe care ii da in fiecare luna Alexandrei pentru cresterea copilului, Adi ii face si numeroase cadouri celui mic.

Adrian Mutu i-a daruit un ceas D&G lui Mario
Desi cei mai multi dintre contestatari il acuza pe Adrian Mutu ca nu se gandeste la baietelul lui, Mario, ei bine, noi am aflat ca nu este asa. Imediat dupa botezul micutei Maya, Adrian s-a ocupat si de Mario. Internationalul roman s-a gandit ca a sosit momentul ca fiul lui sa aiba primul ceas din viata lui. Si, cum Mutu nu ii putea achizitiona orice marca, va anuntam ca accesoriul lui Mario a costat 500 de euro si este de la Dolce&Gabbana. Nu de alta, dar Adrian este innebunit dupa aceasta firma si ar vrea ca baiatul sau sa aiba aceleasi gusturi.

claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com