Mutu s-a reaccidentat! :((:((:((

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a acuzat dureri la genunchi după meciul echipei naţionale cu România împotriva Franţei, scor 2-2, iar în cursul zilei de marţi va efectua un control amănunţit pentru a se descoperi exact cauzele accidentării.Mutu va efectua o rezonanţă magnetică sub supravegherea staff-ului medical al Fiorentinei şi probabil va rata următorul meci din campionat cu Reggina, dar s-ar putea ca el să nu poată evolua nici în partida cu Bayern Munchen din Grupa F a Ligii Campionilor.



Se pare ca pe Adrian il urmaresc ghinioanele! Dupa accidentarea de la cot, acum este accidentat si la genunchi! Chiar daca oficial nu se stie nimic, presa din Italia speculeaza ca Adi ar putea lipsi o luna :((. Sa speram ca zvonurile nu se adeveresc, si Adi va putea juca in cel mai scurt timp.
claudya
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com