Operaţie sau repaus, ce e mai bine pentru Mutu?


Natura accidentării suferite de internaţionalul român în timpul partidei cu Franţa (2-2 în preliminariile CM) nu este clară, deocamdată, pentru nimeni. Unii vorbesc despre o ciupitură la menisc şi, deci, de o operaţie inevitabilă. Alţii, că este vorba doar de o simplă umflătură produsă de un hematom şi că, având în vedere dispariţia acestuia, un scurt repaos este mai mult decât suficient.

Mai este o teorie, care nu este privilegiată, care spune că atacantul Fiorentinei ar avea apă la genunchi. Staff-ul medical al Fiorentinei este pe jar dar, dacă e să ne luăm dupa presa peninsulară, medicii cred că Mutu este ok şi că îţi va relua curând antrenamentele. Oricum, astăzi va fi supus unei rezonanţe magnetice complete care, împreună cu radiografiile, vor arăta în mod clar cât şi dacp este vorba de ceva grav.


Pantaleo Corvino exclude operaţia

Mutu nu a jucat în amicalul disputat împotriva echipei de tineret a clubului, ci a fost supus unor masaje şi unui tratament cu unguenţi de al cărui rezultat medicul s-a declarat mulţumit, lucru pe care l-a comunicat şi conducerii "viola". Ieşit la rampă, directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, a declarat că
"Adrian este pe calea cea buna, în câteva ore examenele la care va fi supus vor înlătura ultimele dubii şi jucătorul nostru îşi va relua antrenamentele alături de ceilalţi băieţi."

Prandelli îl vrea cu Bayern

Tehnicianul echipei, Cesare Prandelli, nu îl va folosi pe român în partida contra Regginei, dar îl doreşte neapărat în meciul vital contra formaţiei ex-ului Toni.
"Sunt convins că Adrian va depăşi acest moment neplăcut pentru el. A avut mult ghinion în acest început de sezon, dar suntem cu toţii alături de el. Oricum, ne bazăm pe Mutu", a încheiat antrenorul despre care ultimele zvonuri îl dau ca sigur pe banca lui Juventus.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com