Libertatea: Învaţă bine şi Mutu te premiază!

Puştii au un motiv în plus pentru a se pregăti cât mai bine pentru sesiunea de toamnă a bacalaureatului, care va începe la sfârşitul lunii viitoare. Adolescenţii “tocesc” acum şi pentru un premiu inedit: o excursie în Italia, unde vor petrece un weekend cu Adrian Mutu (32 de ani), vedeta naţionalei şi a Cesenei.



Faptul că mai mult de jumătate din elevii care au susţinut examenul de bacalaureat anul acesta au clacat ruşinos a stârnit rumoare nu numai în mediul şcolar. Ecoul acestui eşec istoric a trecut graniţele României, uimindu-l şi pe Adrian Mutu, atacantul legitimat în Italia, la Cesena. “Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi elevi au picat Bac-ul. Parcă mai bine se învăţa pe vremea mea. Până şi eu, care am urmat o carieră sportivă, n-am neglijat acest test. Îi mulţumesc tatălui meu, care, profesor fiind, nu m-a lăsat să fac această greşeală”, ne-a declarat “Briliantul”.


Întâi la restaurant, apoi la meci


Impresionat de rezultatele precare ale adolescenţilor noştri, Mutu încearcă să-i impulsioneze, oferin- du-le şansa de a vizita Italia gratis: “Cel care va obţine cea mai mare notă la sesiunea din toamnă va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sâmbătă se urcă în avion, vine la mine, vizităm oraşul, luăm masa la restaurant, stăm la taclale. Duminică mergem la stadion, eu pe teren, el în tribună. Îl asigur că va fi o experienţă de neuitat”, promite Mutu. “Singura condiţie e să înveţe foarte bine şi să aibă cea mai mare medie la Bac. Dacă sunt mai multe note de zece, tragem la sorţi câştigătorul. Vă urez baftă!”, le-a transmis vedeta naţionalei elevilor care vor susţine examenele la sfârşitul lunii viitoare.


Rezultatele, pe 7 septembrie


A doua sesiune de Bac începe pe 22 august. Pe 4 septembrie vor fi afişate rezultatele, după care vor fi depuse contestaţiile, iar notele finale vor fi afişate pe 7 septembrie. În altă ordine de idei, conform Ministerului Învăţământului, nivelul de promovabilitate a primei sesiuni a examenului de bacalaureat din acest an s-a ridicat la doar 44,74%.


Laura Cordun, sora lui Adi Mutu face acte de caritate

Adrian Mutu are o sora cu care se mândreste şi de care este legat prin relaţii puternice.


Laura Cordun (36 ani), sora fotbalistului Adrian Mutu, a fost căsătorită timp de nouă ani cu poliţistul Mihai Cordun.

Din acest mariaj eşuat au rezultat doi copii, o fată, Alexandra (10 ani) şi un băiat, Luca Adrian (4 ani).

Sora Briliantului este foarte mărinimoasă, ea ocupându-se în cea mai mare parte a timpului de organizarea acţiunilor caritabile pentru copiii orfani.

Mutu a devenit deja VITAL pentru Cesena: "A adus armonie, este entuziast ca un băieţel"

După transferul la Cesena, românul Adrian Mutu pare că trăieşte o a doua tinereţe. Ajuns la 32 de ani, fostul atacant al Fiorentinei se simte excelent la gruparea din regiunea Emilia-Romagna, lucru evident şi pentru colegii lui. Unul dintre aceştia, Gianluca Comotto, laudă atmosfera creată de Mutu în vestiarul Cesenei:



"Mă simt extraordinar la Cesena şi sper să îmi închei cariera aici. Până şi la Mutu văd foarte mult entuziasm, parcă este un băieţel care s-a întors în timp şi şi-a regăsit bucuria de a juca. În plus, el a adus armonie în vestiar şi astfel îi ajută pe cei nou-veniţi să se integreze mult mai repede".

Adrian Mutu a fost invitat să participe la o campanie antidoping, dar nu a fost de găsit

Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping, Graziela Vîjială, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a dorit să-l contacteze pe Adrian Mutu pentru o campanie împotriva dopajului, însă acesta nu a fost de găsit.



"Pe Mutu am vrut să-l băgăm într-o campanie educativă, apropo de sibutramină şi suplimentele alimentare. A fost imposibil să luăm legătura cu el, am avut nu ştiu cîte telefoane de la Federaţie şi n-am reuşit. Eu cred că ar fi acceptat să participe la această campanie pentru că i-am fi îmbunătăţit imaginea cu spotul făcut", a spus Vîjială.

În viitor, Adrian Mutu va fi din nou invitat de către oficialii agenţiei. "O să încercăm din nou să îl contactăm pe Adrian Mutu pentru această campanie. Oricînd invitaţia noastră este deschisă pentru el. Poate să meargă prin şcoli. Dacă nu în această campanie, în alta, îi găsim ce să facă", a adăugat preşedintele ANAD.

Mutu, manechin la Cesena. Superimagini de la prezentarea echipamentului

Internaţionalul român Adrian Mutu (32 de ani) scrie istorie la noua sa echipă, Cesena.

Cesena şi-a prezentat noul echipament, iar Mutu a fost din nou în centrul atenţiei. După ce în urmă cu doar câteva zile suporterii au luat cu asalt casele de bilete şi au cumpărat peste 3 mii de abonamente în doar o zi, acum fanii au un nou motiv de bucurie, îşi pot cumpăra şi noile tricouri.

Mutu a venit liber de contract în aceată vară la Cesena, formaţie care a terminat pe locul 13 sezonul trecut în Serie A.

VEZI MAI JOS FOTO SI VIDEO DE LA PREZENTAREA ECHIPAMENTULUI!!!




Vezi imagini cu Mutu din timpul meciului amical contra celor de la Queen's Park Rangers!!!




Mutu, titular in amicalul Cesena - Queen's Park Rangers

Atacantul Adrian Mutu a jucat 82 de minute în meciul amical câstigat de formatia Cesena, scor 1-0, cu englezii de la Queen's Park Rangers, informeaza site-ul oficial al gruparii italiene.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Erjon Bogdani, în minutul 84, acesta intrând în teren chiar în locul lui Mutu, în minutul 82.

Cesena a inceput meciul in urmatoarea alcatuire: Antonioli; Comotto ( 33' Ceccarelli), Ricci, Rossi, Lauro; Colucci ( 42' De Feudis), Parolo, Candreva; Malonga ( 57' Meza Colli Cesar), Giaccherini ( 63' Livaja), Mutu (85' Bogdani).

Mutu face pregătire fizică spartană la Cesena: "Mă cam dor picioarele, se simte oboseala"

Ficcadenti: "Cesena a dat lovitura cu Mutu, este un campion"

Cu Massimo Ficcadenti la conducerea tehnică în sezonul trecut, nou-promovata Cesena a ocupat locul 13 în Serie A.

Fostul antrenor al echipei Cesena, Massimo Ficcadenti, a declarat că gruparea italiană a dat lovitura atunci când l-a achiziţionat pe Adrian Mutu, precizând că nu este nevoie de niciun pariu în ceea ce-l priveşte pe atacantul român, calificându-l pe acesta drept "un campion".

"Am fost aproape de a-l aduce şi în luna ianuarie, însă acum s-au concretizat negocierile. Nu am niciun dubiu în ceea ce-l priveşte pe Mutu, este un campion. Să vorbeşti de un pariu este absurd, cu unul ca Mutu nu este nimic de discutat. Cesena a făcut o mare achiziţie şi se mişcă bine pe piaţa transferurilor. Sunt convins că va avea o evoluţie bună şi în acest sezon", a declarat Massimo Ficcadenti, citat de calciomercato.com.

Cu Massimo Ficcadenti la conducerea tehnică în sezonul trecut, nou-promovata Cesena a ocupat locul 13 în Serie A.

Mutu strange din dinti pentru Cesena

Adrian Mutu joaca si accidentat numai sa le arate celor de la Cesena ca nu s-au inselat cand i-au oferit cel mai mare contract din istoria clubului.

Atacantul roman a iesit accidentat in ultimul amical al Cesenei si nu s-a pregatit saptamana aceasta, dar va juca impotriva englezilor de la Queens Park Rangers.



"Pentru aceasta prima partida amicala de lux a Cesenei, Mutu, care nu s-a antrenat marti, va strange din dinti si va juca", anunta presa din Italia.

Amicalul dintre Cesena si QPR va avea loc miercuri seara, de la ora 21:45 - ora Romaniei.

Adrian Mutu a venit la Cesena in aceasta vara si a marcat deja 3 goluri in primele doua meciuri amicale disputate de gruparea din nordul Italiei.

Mutu, convocat pentru meciul amical al nationalei

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că numărul stranierilor convocaţi de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu reprezentativa Argentinei este de zece, în plus faţă de lista anunţată iniţial fiind atacantul Bogdan Stancu (Galatasaray Istanbul).

Lista completă a celor zece jucători convocaţi pentru amicalul cu Argentina, care ar trebui să se dispute la 10 august, pe Naţional Arena, este următoarea: Cristian Săpunaru (FC Porto), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Ştefan Radu (Lazio Roma), Dorin Goian (Glasgow Rangers), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FK Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bogdan Stancu (Galatasaray Istanbul), Adrian Mutu (AC Cesena) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev).


Cei zece sunt aşteptaţi la lot în 8 august, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Jucătorii din campionatul intern, aşteptaţi la 1 august, la Mogoşoaia, vor fi anuntaţi duminică seară.

Însă Asociaţia de Fotbal din Argentina (AFA) a anunţat, luni seară, pe site-ul oficial, că a decis suspendarea meciului amical cu România, programat la 10 august, la Bucureşti, după demiterea selecţionerului Sergio Batista. Meciul amical România - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Naţionale.

VIDEO Mutu a probat noua aparatură a sponsorului OFICIAL! VEZI cum s-a descurcat

Adrian Mutu a semnat începând cu luna iunie un contract cu echipa de fotbal Cesena Calcio. Transferul lui Mutu de la echipa de fotbal AC Fiorentina, alături de care a activat pentru cinci ani de zile, a fost privit cu entuziasm atât de fotbalist, cât şi de reprezentanţii echipei de fotbal Cesena.

Acest transfer semnifică un plus de performanţă pentru Technogym, liderul produselor şi echipamentelor de fitness de înaltă clasă, care de curând şi-a reînnoit parteneriatul cu echipa de fotbal Cesena Calcio. Astfel, Technogym devine sponsor oficial, după ce timp de zece ani a fost alături de echipă ca sponsor tehnic de aparatură pentru wellness.

Jucătorul român a semnat cu Federaţia de Fotbal un contract pe doi ani de zile şi, alături de echipa ai cărei jucători sunt cunoscuţi în lumea fotbalului drept "căluţii de mare", el sper să înceapă o nouă aventură, ducând Cesena în Europa League.


Fiind interesat de practicarea sportului şi având grijă de fizicul său, Adrian Mutu a început deja antrenamentele cu aparatura asigurată de Technogym. Sponsorul oficial al "căluţilor de mare", aşa cum sunt cunoscuţi fotbaliştii Cesenei, îşi desfăşoară activitatea în oraşul în care compania de produse şi servicii wellness are sediu central. Technogym este astfel alături de Cesena şi jucătorii săi în aventura din lumea fotbalului, oferind produse şi servicii de înaltă calitate şi fiind în permanenţă un partener de încredere pentru echipa de fotbal.



UITE de ce se bat fanii Cesenei pentru tricoul lui Mutu: "Rar am văzut un jucător cu aşa carismă"

Transferul lui Mutu a declanşat nebunia la Cesena. Fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar clubul speră să dea lovitura: peste 3 mii de bilete s-au vândut în doar o săptămână! Italienii vor să dea lovitura şi prin vânzarea tricourilor. Fanii deja au făcut rezervări.

Mutu nu are de ce să regrete plecarea de la Fiorentina. Va fi cu siguranţă un idol şi la noua sa echipă. O spune chiar şi preşedintele Campedelli, care crede că fostul "Fenomen" din Firenze este o specie rară printre fotbalişti



"Mutu? Eu nu am de ce să vorbesc despre cine e! Vorbeşte istoria lui. Rar am văzut un jucător cu aşa charismă şi personalitate", a declarat Igor Campedelli în prezentarea echipei pentru Gazzetta dello sport

MINUNE la Cesena după transferul lui Mutu! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ în istoria clubului

Suporterii Cesenei fac coadă la abonamente pentru a-l vedea în noul sezon pe Adrian Mutu. În prima săptămână s-au vândut 3.101, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului.


A venit Mutu la Cesena, prinde viaţă şi stadionul "Dino Manuzzi". După prima săptămână în care s-au vândut abonamente pentru noul sezon, bilanţul este unul excelent pentru oficialii echipei: 3.101 abonamente deja au fost date. "Ne aşteptam să se vândă bine, dar nu credeam să se ajungă la acest număr în numai o săptămână. Anul trecut, de exemplu, din iulie până în septembrie am vândut 11.000 de abonamente. Dacă s-ar păstra acest ritm, acum s-ar depăşi 12.000 în doar o lună. Cu siguranţă, Mutu este principalul motiv al interesului sporit din partea suporterilor", ne-a declarat ofiţerul de presă al Cesenei. Stadionul echipei are 23.000 de locuri.

A trecut de la Nike la Adidas

Odată cu transferul la Cesena, Mutu a mai făcut o schimbare. Dacă până acum încălţa în timpul meciurilor ghete Nike, acum "Briliantul" a trecut la adidas, sponsorul echipei italiene. Schimbarea e cu atât mai interesantă cu cât în 2004, în urma scandalului "Cocaina", compania adidas a rupt contractul cu atacantul român, care juca atunci la Chelsea, pentru a nu-şi asocia imaginea cu un fotbalist care a fost depistat pozitiv la controul antidoping.

Luna viitoare va fi pus în vânzare şi tricoul lui Mutu, al cărui preţ încă nu a fost stabilit. Acest lucru nu i-a împiedicat pe fanii Cesenei să facă rezervări. "Primim zilnic peste 15 solicitări pentru tricoul lui Mutu", ne-a mai spus ofiţerul de presă al clubului din Serie A.

Cesena, „arsă“ de Mutu

Fotbalistul român a încasat o primă de două milioane de euro pentru a-şi pune semnătura pe contractul cu micuţa echipă italiană. În cei doi ani de contract cu Cesena, Adi Mutu îşi va îmbogăţi conturile cu cel puţin 5,6 milioane de euro.


Suporterii lui Cesena nici acum nu înţeleg cum de a ajuns în curtea lor unul dintre starurile campionatului Italiei din ultimii ani. Răspunsul îl găsim în negocierile la sânge purtate în această vară între agenţii lui Mutu şi oficialii „căluţilor de mare".Deşi iniţial se credea că „Briliantul" a făcut un pas înapoi acceptând un salariu anual mai mic decât la Fiorentina, internaţionalul român a ieşit de fapt în câştig. Cum? Printr-o clauză contractuală prin care Cesena este obligată să-i verse în cont o primă de instalare consistentă, de două milioane de euro. Astfel, în următorii doi ani, Mutu va câştiga, în medie, 2,8 milioane de euro pe stagiune, apropiindu-se de perioada de vârf a carierei sale, la Chelsea, unde era plătit de Roman Abramovici cu trei milioane de euro pe an.

Mutu a „vândut" 3.000 de abonamente

Suma de bani încasată de Mutu la semnătură a fost de fapt o strategie financiară inteligentă a oficialilor de pe „Dino Manuzzi". În primul rând, prin această „inginerie", ceilalţi jucători din vestiarul Cesenei nu vor avea nimic de comentat pe seama salariului fotbalistului român. Apoi, până în 2013, cele 5,6 milioane de euro investite în „Briliant" vor fi parţial amortizate doar din vânzarea de bilete. Deja s-a stabilit un nou record privind abonamentele (s-au dat peste 3.000), semn că suporterii Cesenei abia aşteaptă să-l vadă la lucru pe noul Mutu. Până la meciurile oficiale ale Cesenei, echipa italiană va disputa miercuri primul amical important, cu englezii de la Queens Park Rangers.

Salariile „Briliantului" (pe an)

- Dinamo (1999-2000) 60.000 de dolari

- Inter Milano (2000) 900.000 de euro

- Verona (2000-2002) 800.000 de euro

- Parma (2002-2003) 1.200.000 de euro

- Chelsea (2003-2004) 3.000.000 de euro

- Juventus (2005-2006) 1.000.000 de euro

- Fiorentina (2006-2011) 2.000.000 de euro

- Cesena (2011-prezent) 1.800.000 de euro

FOTO: Cum arata ospatarul lui Mutu dupa operatia estetica! Nici nu il mai recunosti!

Mutu e "campion" la batut ospatari, dupa cum chiar Briliantul s-a laudat! Berat Racaj a avut nevoie de operatie estetica, dupa ce Mutu l-a desfigurat la finalul lui 2010! Vezi prima fotografie cu ospatarul din Kosovo dupa ce s-a operat!


Suma pe care chelnerul Racaj Berat i-a cerut-o ca despagubire lui Adrian Mutu, in schimbul retragerii plangerii penale, a fost de 10.000 de euro. Cel mai probabil, atacantul lui Cesena, i-a platit operatia estetica ospatarului, altfel risca inchisoarea de la trei luni la trei ani, conform Codului Penal Italian. Initial, Mutu nu se intelesese cu avocatii ospatarului din Kosovo, refuzand sa ii dea vreun euro! Racaj Berat ceruse si ca atacantul sa dea mana cu el in public si sa isi ceara scuze. Briliantul nici n-a vrut sa auda de asa ceva.

Mutu l-a batut pe Racaj Berat intr-un local din centrul Florentei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj a ajuns in spital si a avut nevoie de 20 de zile de ingrijiri. Diagnosticul pus de medici a fost: "trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramidă nazala".

In urma cu cateva saptamani, inainte de lupta dintre Bute si Mendy, Mutu a declarat ca: "Nu sunt eu campion mondial ca Bute, dar am batut si eu cativa ospatari la viata mea!".

foto: Facebook / Berat Racaj

Adrian Mutu primeste nota 7,08 de la programul care analizeaza simetria fetei

Libertatea vă propune un program, aflat pe site-ul anaface.com, care analizează chipul din punctul de vedere al simetriei. Prin urmare, mai serios, nu “la mişto”. Cu ajutorul a 17 puncte-cheie, distanţa dintre gură, nas, ochi şi urechi este analizată şi, în funcţie de cât eşti de aproape sau de departe de perfecţiune, primeşti o notă. Cu cât este mai mare nota, cu atât eşti mai frumos ori mai frumoasă. Iată cum “s-a descurcat” fotbalistul Cesenei, Adi Mutu:




Regele Mutu, ridicat in slavi de italieni

Adrian Mutu a disputat doar doua meciuri in tricoul Cesenei, dar deja i-a cucerit pe fani si pe jurnalisti.

3 goluri
a marcat atacantul roman in cele doua meciuri, insa Mutu a impresionat mai mult prin tehnica lui, care i-a facut pe jurnalistii peninsulari sa-l numeasca "Regele Adrian".



"Toate mingile trec pe la regele Adrian. Mutu a aratat deja de ceea ce e capabil si fanii sunt incantati", scrie cotidianul Corriere di Romagna.

Adi Mutu «a strălucit»

Site-ul romagnaoggi.it a scris că Adrian Mutu (32 de ani) “a strălucit” în amicalul disputat, joi, de Cesena împotriva formaţiei de amatori Alto Savio (11-0).




Atacantul român a jucat doar prima repriză şi a marcat un gol. În primele 45 de minute, pe teren s-a aflat şi fundaşul Ştefan Popescu (18 ani), celălalt român al bianconerilor. A fost a treia reuşită a “Briliantului” în tricoul Cesenei, după “dubla” de duminica trecută, în testul cu FC Acquapartita.

Fiorentina PLANGE din cauza lui Mutu! Cum au ratat 19 mil de euro inainte sa-l DEA AFARA:

Fiorentina l-a dat afara pe Mutu in vara din cauza ca nu-i mai putea plati salariul, iar sefii viola s-au luat cu mainile de cap.

Fiorentina PLANGE din cauza lui Mutu! Cum au ratat 19 mil de euro inainte sa-l DEA AFARA:

Si-au amintit ca, in 2008, au avut o oferta de 19 milioane de la Roma pentru atacantul roman, dar Prandelli a oprit transferul in ultimul moment. Totul era pus la punct, Mutu a fost chiar chemat sa ia pranzul cu Totti, care urma sa-i explice avantajul unei mutari in capitala Italiei.Directorul sportiv Pantaleo Corvino a anuntat presa ca negocierile sunt in desfasurare, iar patronul Diego Della Valle isi daduse acceptul pentru ca afacerea sa aiba loc.

Cesare Prandelli s-a enervat cand a vazut ca se trateaza peste capul sau. A oprit transferul si a amenintat ca pleaca daca omul sau numarul 1 este vandut. Decizia s-a dovedit cat se poate de inspirata. Mutu a avut cel mai bun sezon la Firenze, a marcat goluri importante si i-a rasplatit increderea antrenorului sau.

In urma cu o luna, Mutu a fost anuntat ca Fiorentina nu mai e dispusa sa-i plateasca salariul. Contractul i-a fost reziliat, iar Il Fenomeno a semnat pe doi ani cu Cesena.

Mutu, de neoprit! A dat trei goluri in doua meciuri pentru Cesena!

Vesti bune pentru Piturca inainte de meciul cu Argentina. Mutu e in forma maxima in amicalele disputate de Cesena.

Mutu, de neoprit! A dat trei goluri in doua meciuri pentru Cesena!

Mutu a fost titular in meciul cu amatorii de la Alto Savio, castigat cu 11-0. Mutu a dat gol si a fost in forma maxima in cele 45 de minute jucate. In primul meci, disputat duminica trecuta, Mutu a inscris de doua ori si s-a anuntat titular la Cesena.

Jurnaliştii italieni se tem pentru Jovetici din cauza lui... Mutu!

O declaraţie a lui Stevan Jovetici, atacantul Fiorentinei, referitoare la Adrian Mutu, fostul său coechipier, a provocat rumoare printre jurnaliştii italieni.




În timpul conferinţei de presă de ieri, Stevan Jovetici (21 de ani) a fost întrebat ce a învăţat de la Adrian Mutu, în perioada în care atacantul român îmbrăca tricoul Fiorentinei. ”Am învăţat multe şi pe teren, şi în afara lui”, a răspuns atacantul muntenegrean, stârnind ironiile jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

”Mai bine să nu fii învăţat nimic de la Adrian în ceea ce priveşte comportamentul din afara terenului”, a exclamat zâmbind un reprezentant al presei, care nu a putut uita desele ”derapaje” ale ”Briliantului” în viaţa extrasportivă.

”Stevan a spus ce a crezut, dar noi rămânem la convingerea că e bine să înveţi de la Mutu pe teren, dar nu şi în afara lui”, a comentat şi site-ul fiorentinanews.com.

Jovetici, noul decar al Fiorentinei: "Mutu m-a învăţat multe!"

Mijlocaşul muntenegrean al echipei AC Fiorentina, Stevan Jovetici, a declarat într-o conferinţă de presă că fostul său coechipier, Adrian Mutu, l-a învăţat multe lucruri în teren şi în afara lui.

"Adrian m-a învăţat multe lucruri, în teren şi în afara lui. Mutu are caracter, personalitate, iar în teren este un campion. Îi doresc mult succes în carieră", a spus Jovetici.

Stevan Jovetici, în vârstă de 21 de ani, a preluat tricoul cu numărul 10 purtat timp de cinci sezoane la Fiorentina de Adrian Mutu, care în această vară s-a transferat la formaţia Cesena.


Mutu e pariul lui Piturca

Victor Piturca are incredere in Adrian Mutu, caruia ii pregateste o surpriza la amicalul cu Argentina, cand il va numi capitan. Piti spune ca Mutu este marele sau pariu.



"Mutu s-a maturizat, priveste altfel lucrurile. Este foarte motivat si vrea sa dea totul pentru echipa nationala, ceea ce este foarte important", a spus Victor Piturca la gsptv.

Mutu se pregateste sa fie capitan cu Argentina! A dat doua goluri la Cesena si e deja vedeta echipei:


Mutu se pregateste sa fie capitan cu Argentina! A dat doua goluri la Cesena si e deja vedeta echipei: pe www.sport.ro

Rolul primadonei este preferatul lui Mutu

Adrian Mutu (32 de ani) a fost lăudat de Massimo Agostini, un fost atacant al Cesenei (47 de ani).



Massimo Agostini laudă transferul lui Adrian Mutu la Cesena, considerând că atacantul român poate fi omul decisiv al echipei în sezonul următor. ”Mutu va avea parte de mai multă linişte la Cesena, decât la Fiorentina. Poate realiza ceea ce a reuşit Baggio la Brescia sau Signori la Bologna”, a declarat fostul atacant al bianconerilor.

Agostini susţine că singurul semn de întrebare în privinţa ”Briliantului” este viaţa extrasportivă. ”Rolul de primadonă este ideal pentru Mutu. Din punct de vedere tehnic nu ai ce să-i reproşezi. Rămâne de văzut, însă, cum se va comporta în afara gazonului”, a afirmat Agostini, citat de site-ul fiorentinanews.com.

A început Mutu-mania! A debutat cu două goluri şi i-a făcut pe suporteri să se calce în picioare pentru abonamente

Adrian Mutu a debutat duminică la Cesena cu o "dublă", într-un amical câştigat cu 13-0 în faţa amatorilor de la Acquapartita. Fanii au luat cu asalt casele de bilete cu scopul de a-şi face abonamente pentru noul sezon. Presa din Italia scrie că Mutu are un rol important în creşterea numărului de abonaţi ai clubului.



Mutu se pregăteşte pentru un nou sezon în Serie A. Duminică a marcat primele două goluri pentru noua sa echipă, Cesena, într-un amical câştigat fără probleme cu 13-0 de echipa românului. "Briliantul" a fost titular, a marcat în minutele 7 şi 15 primele goluri în tricoul Cesenei, iar la pauză a fost schimbat.

Gruparea italiană a pus ieri în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, iar suporterii s-au grăbit să-şi asigure locurile la meciurile de acasă ale Cesenei. Presa din Italia scrie că interesul fanilor pentru abonamente a crescut mult faţă de anul trecut, mai ales datorită transferului atacantului român. De altfel, imaginea lui Mutu este folosită acum pentru a atrage cât mai mulţi abonaţi. Pe posterul care promovează noile pachete de bilete pentru sezonul viitor, Mutu, alături de portarul Antonioli, "cheamă" suporterii la stadion.


1,8 milioane de euro este salariul anual al lui Mutu la Cesena

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com