MINUNE la Cesena după transferul lui Mutu! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat NICIODATĂ în istoria clubului

Suporterii Cesenei fac coadă la abonamente pentru a-l vedea în noul sezon pe Adrian Mutu. În prima săptămână s-au vândut 3.101, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria clubului.


A venit Mutu la Cesena, prinde viaţă şi stadionul "Dino Manuzzi". După prima săptămână în care s-au vândut abonamente pentru noul sezon, bilanţul este unul excelent pentru oficialii echipei: 3.101 abonamente deja au fost date. "Ne aşteptam să se vândă bine, dar nu credeam să se ajungă la acest număr în numai o săptămână. Anul trecut, de exemplu, din iulie până în septembrie am vândut 11.000 de abonamente. Dacă s-ar păstra acest ritm, acum s-ar depăşi 12.000 în doar o lună. Cu siguranţă, Mutu este principalul motiv al interesului sporit din partea suporterilor", ne-a declarat ofiţerul de presă al Cesenei. Stadionul echipei are 23.000 de locuri.

A trecut de la Nike la Adidas

Odată cu transferul la Cesena, Mutu a mai făcut o schimbare. Dacă până acum încălţa în timpul meciurilor ghete Nike, acum "Briliantul" a trecut la adidas, sponsorul echipei italiene. Schimbarea e cu atât mai interesantă cu cât în 2004, în urma scandalului "Cocaina", compania adidas a rupt contractul cu atacantul român, care juca atunci la Chelsea, pentru a nu-şi asocia imaginea cu un fotbalist care a fost depistat pozitiv la controul antidoping.

Luna viitoare va fi pus în vânzare şi tricoul lui Mutu, al cărui preţ încă nu a fost stabilit. Acest lucru nu i-a împiedicat pe fanii Cesenei să facă rezervări. "Primim zilnic peste 15 solicitări pentru tricoul lui Mutu", ne-a mai spus ofiţerul de presă al clubului din Serie A.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com