A început Mutu-mania! A debutat cu două goluri şi i-a făcut pe suporteri să se calce în picioare pentru abonamente

Adrian Mutu a debutat duminică la Cesena cu o "dublă", într-un amical câştigat cu 13-0 în faţa amatorilor de la Acquapartita. Fanii au luat cu asalt casele de bilete cu scopul de a-şi face abonamente pentru noul sezon. Presa din Italia scrie că Mutu are un rol important în creşterea numărului de abonaţi ai clubului.



Mutu se pregăteşte pentru un nou sezon în Serie A. Duminică a marcat primele două goluri pentru noua sa echipă, Cesena, într-un amical câştigat fără probleme cu 13-0 de echipa românului. "Briliantul" a fost titular, a marcat în minutele 7 şi 15 primele goluri în tricoul Cesenei, iar la pauză a fost schimbat.

Gruparea italiană a pus ieri în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor, iar suporterii s-au grăbit să-şi asigure locurile la meciurile de acasă ale Cesenei. Presa din Italia scrie că interesul fanilor pentru abonamente a crescut mult faţă de anul trecut, mai ales datorită transferului atacantului român. De altfel, imaginea lui Mutu este folosită acum pentru a atrage cât mai mulţi abonaţi. Pe posterul care promovează noile pachete de bilete pentru sezonul viitor, Mutu, alături de portarul Antonioli, "cheamă" suporterii la stadion.


1,8 milioane de euro este salariul anual al lui Mutu la Cesena

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com