Adi Mutu, la masă cu primarul

Transferul lui Adi Mutu (32 de ani) la Cesena l-a bucurat din cale-afară pe Paolo Lucchi (46 de ani), primarul oraşului. Nicolae Forminte (54 de ani), care lucrează ca antrenor de gimnastică la clubul italian, a dezvăluit pentru Libertatea cum intenţionează edilul să sărbătorească sosirea “Briliantului”.




“Venirea lui Mutu a generat o bucurie fantastică în rândul suporterilor, dar nu numai”, ne-a declarat Nicolae Forminte, care de anul trecut predă gimnastica la clubul din Cesena, după ce a fost înlocuit din funcţia de antrenor coordonator al lotului feminin al României. Acesta spune că transferul atacantului român la echipa locală l-a entuziasmat chiar şi pe Paolo Lucchi, edilul oraşului. “Primarul Lucchi a început să acorde o mai mare importanţă sportului. În scurt timp va organiza o masă festivă, invitaţi fiind cei mai de seamă reprezentanţi din lumea sportului. Cap de listă va fi Mutu, noua vedetă a Cesenei”, a afirmat Nicolae Forminte, care va asista, pe viitor, la meciurile “Briliantului”.


Vrea să devină un om mai bun


Prezentat oficial ieri la noul său club, Adrian Mutu a mărturisit că transferul la Cesena îl poate ajuta şi în planul vieţii personale. “Pentru mine, acest transfer este şi o ocazie de a deveni mai bun, ca om, şi de a nu mai repeta greşelile pe care le-am comis în trecut în afara terenului. Abia aştept să înceapă sezonul şi le promit suporterilor Cesenei că nu-i voi dezamăgi”, a declarat atacantul român.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com