Mutu, ”în tandreţuri” cu Gilardino!

Alberto Gilardino (29 de ani), atacantul Fiorentinei, a dezvăluit ce mesaj i-a trimis lui Adrian Mutu (32 de ani), fostul său coleg transferat la Cesena, şi ce răspuns a primit din partea atacantului român.



Transferul lui Adrian Mutu la Cesena nu i-a picat prea bine lui Alberto Gilardino, ”perechea” românului în atacul formaţiei toscane. ”I-am trimis lui Adrian un sms cu textul «m-ai părăsit», iar el mi-a răspuns, scriindu-mi că îi pare foarte rău”, a declarat atacantul italian, citat de site-ul fiorentinanews.com.

Adrian Mutu şi Alberto Gilardino au fost principalele ”guri de foc” ale Fiorentinei în ultimele trei sezoane. Fotbalistul român s-a transferat în această vară gratis la Cesena, după ce conducerea clubului din Florenţa i-a dat de înţeles că nu-l mai doreşte în lot, din cauza formei slabe, a salariului mare şi a deselor probleme din viaţa extrasportivă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com