A început "Mutu Mania" la Cesena! "Credem în el! Are experienţă şi carismă!"

Preşedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, a declarat, joi, că a văzut în Adrian Mutu un jucător motivat, capabil să-i ajute pe tinerii din lotul formaţiei italiene şi să aducă "un plus de calitate", informează site-ul oficial al grupării de fotbal.


"Anul trecut am avut operaţiunea Nagatomo, însă cred că Adrian nu este o operaţiune de marketing, ci una tehnică, în care credem foarte mult. Vrem să ne întărim echipa. Am văzut la Adrian privirea unui jucător motivat, care cred că îi va ajuta pe tinerii din lot să crească. Am găsit la el experienţă şi carismă, de care trebuie să se folosească pentru a ajuta întreaga echipă şi sunt sigur că va aduce un plus de calitate. Oraşele în care a jucat până acum erau mult mai mari, însă sunt sigur că nu se va observa diferenţa", a precizat Igor Campedelli cu ocazia prezentării oficiale a lui Mutu.

Atacantul Adrian Mutu, care a evoluat până în această vară la Fiorentina, a fost prezentat oficial la echipa Cesena, joi, în cadrul unei conferinţe de presă.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com