Mutu, prezentat azi la Cesena: "Oraşul a înnebunit"! În ce stadiu sunt discuţiile pentru Marius Alexe

Mutu va fi prezentat azi la Cesena. Briliantul îşi ia adio de la Fiorentina, dar nu are de ce să regrete despărţirea de toscani, deşi trupa viola este cunoscută ca o echipă mai puternică decât Cesena. Unul dintre impresarii lui Mutu au dezvăluit că oraşul a înnebunit în aşteptarea prezentării atacantului!

"Oraşul a înnebunit! Cesena are cu două mii mai multe abonamente decât Fiorentina, deci nu se poate spune că Fiorentina este un club mai mare. Mutu se simte bine, e foarte fericit, e un nou început. Poate că Mutu îşi va termina cariera la Dinamo, nu se ştie", a declarat impresarul Pietro Chiodi la gsptvVictor Becali: "Vor mai fi discuţii pentru Alexe""Au fost nişte discuţii, probabil că vor mai fi, dar nu pot spune că în momentul ăsta e ceva finalizat. Este şi o perioadă de vacanţă", a spus si Victor Becali.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com