Fiorentina PLANGE din cauza lui Mutu! Cum au ratat 19 mil de euro inainte sa-l DEA AFARA:

Fiorentina l-a dat afara pe Mutu in vara din cauza ca nu-i mai putea plati salariul, iar sefii viola s-au luat cu mainile de cap.

Fiorentina PLANGE din cauza lui Mutu! Cum au ratat 19 mil de euro inainte sa-l DEA AFARA:

Si-au amintit ca, in 2008, au avut o oferta de 19 milioane de la Roma pentru atacantul roman, dar Prandelli a oprit transferul in ultimul moment. Totul era pus la punct, Mutu a fost chiar chemat sa ia pranzul cu Totti, care urma sa-i explice avantajul unei mutari in capitala Italiei.Directorul sportiv Pantaleo Corvino a anuntat presa ca negocierile sunt in desfasurare, iar patronul Diego Della Valle isi daduse acceptul pentru ca afacerea sa aiba loc.

Cesare Prandelli s-a enervat cand a vazut ca se trateaza peste capul sau. A oprit transferul si a amenintat ca pleaca daca omul sau numarul 1 este vandut. Decizia s-a dovedit cat se poate de inspirata. Mutu a avut cel mai bun sezon la Firenze, a marcat goluri importante si i-a rasplatit increderea antrenorului sau.

In urma cu o luna, Mutu a fost anuntat ca Fiorentina nu mai e dispusa sa-i plateasca salariul. Contractul i-a fost reziliat, iar Il Fenomeno a semnat pe doi ani cu Cesena.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com