Martin Laursen: "Mutu nu era tot timpul profesionist"

Fundaşul danez Martin Laursen a împărţit la Verona, vestiarul cu românul Adrian Mutu. "Era foarte dotat tehnic, însă nu era tot timpul profesionist", l-a dat de gol danezul pe "Briliant" intr-un interviu pentru EVZ.



Ţi-ai amintit de golul marcat de Mutu. Îl cunoşteai de la Verona, unde aţi fost colegi.
Mutu este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti alături de care am jucat. Foarte dotat tehnic, însă nu se comporta întotdeauna ca un profesionist. La Verona, el făcea un meci extraordinar, iar toţi fanii îi erau la picioare, însă o săptămână mai târziu nici nu ziceai că e acelaşi jucător. De multe ori, Adi nu era concentrat, nici în timpul meciurilor, nici la antrenamente. Însă apoi, când era contestat, strălucea din nou şi revenea imediat în centrul atenţiei. Cât am evoluat alături de el, Mutu a fost fie foarte sus, fie foarte jos.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com