FOTO: Cum arata ospatarul lui Mutu dupa operatia estetica! Nici nu il mai recunosti!

Mutu e "campion" la batut ospatari, dupa cum chiar Briliantul s-a laudat! Berat Racaj a avut nevoie de operatie estetica, dupa ce Mutu l-a desfigurat la finalul lui 2010! Vezi prima fotografie cu ospatarul din Kosovo dupa ce s-a operat!


Suma pe care chelnerul Racaj Berat i-a cerut-o ca despagubire lui Adrian Mutu, in schimbul retragerii plangerii penale, a fost de 10.000 de euro. Cel mai probabil, atacantul lui Cesena, i-a platit operatia estetica ospatarului, altfel risca inchisoarea de la trei luni la trei ani, conform Codului Penal Italian. Initial, Mutu nu se intelesese cu avocatii ospatarului din Kosovo, refuzand sa ii dea vreun euro! Racaj Berat ceruse si ca atacantul sa dea mana cu el in public si sa isi ceara scuze. Briliantul nici n-a vrut sa auda de asa ceva.

Mutu l-a batut pe Racaj Berat intr-un local din centrul Florentei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj a ajuns in spital si a avut nevoie de 20 de zile de ingrijiri. Diagnosticul pus de medici a fost: "trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramidă nazala".

In urma cu cateva saptamani, inainte de lupta dintre Bute si Mendy, Mutu a declarat ca: "Nu sunt eu campion mondial ca Bute, dar am batut si eu cativa ospatari la viata mea!".

foto: Facebook / Berat Racaj

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com