Mutu rupe tăcerea! PRIMA declaraţie a "Briliantului" despre transferul la Cesena

La 32 de ani, Adrian Mutu va începe o nouă experienţă la Cesena. Atacantul român a părăsit-o pe Fiorentina în această vară şi a semnat pe 2 ani cu formaţia antrenată de Marco Giampaolo, unde va avea un salariu de aproape două milioane de euro anual.

"Briliantul" s-a ferit până acum să vorbească despre transferul la Cesena, însă, după mai bine de o săptămână de la parafarea actelor, Mutu a rupt tăcerea şi a explicat motivele care l-au împins să ia această decizie.


"Sunt decis să fac lucruri mari aici. Oferta de la Cesena a fost cea mai bună. Desigur, şi familia a avut un rol important în luarea acestei decizii. Adriana trebuie să meargă la şcoală, Maya la grădiniţă şi faptul că sunt aproape de Florenţa a contat enorm. Am ales cea mai bună variantă. Voi da tot ce am mai bun pentru Cesena.", a spus Mutu, informează goalcity.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com