Ce şefă sexy are Adi Mutu!

Începând din 2007, anul în care a devenit patronul Cesenei, Igor Campedelli (37 de ani) i-a încredinţat conducerea magazinului oficial al clubului Mariei Chiara Gadoni (28 de ani), soţia lui. Fosta concurentă la Miss Italia a recunoscut că transferul lui Adrian Mutu (32 de ani) reprezintă o provocare pentru ea.



Maria Chiara Gadoni gestionează de patru ani magazinul care vinde produse cu însemnele Cesenei. Şi-a oficializat relaţia cu omul de afaceri Igor Campedelli, patronul clubului, în 2005 şi s-a molipsit de pasiunea soţului pentru echipa bianconera. “Televizoarele din casă sunt setate doar pe programele de sport şi pe cele de desene animate, la care se uită copiii noştri, Luca (3 ani) şi Andrea (un an şi 7 luni). Aş putea spune că nu m-am căsătorit doar cu Igor, ci şi cu Cesena”, a declarat fosta participantă la Miss Italia 2000 pentru cotidianul Il Resto Del Carlino.



«Briliantul» a provocat isterie


Maria Chiara Gadoni a mărturisit că transferul lui Adrian Mutu de la Fiorentina i-a dat ceva bătăi de cap, deoarece suporterii Cesenei au asaltat-o cu cereri de cumpărare a tricoului pe care îl va purta “Briliantul” în sezonul următor. “Încă din ianuarie, de când apăruseră primele zvonuri referitoare la sosirea lui Mutu, nenumăraţi fani ne-au contactat pentru a-şi rezerva tricouri cu numele acestuia. Atunci nici măcar nu ştiam dacă românul va ajunge la noi, dar suporterii deja erau interesaţi. Toţi vor tricouri cu numărul 10 şi asta este o adevărată provocare pentru noi”, a afirmat şefa magazinului oficial al clubului.


Românul trage din greu la sală


Adrian Mutu depune un efort considerabil în timpul şedinţelor de pregătire. Zilele trecute, atacantul român a transpirat serios pe banda de alergare, dar chiar şi în aceste condiţii a găsit puterea de a zâmbi şi de a glumi cu ceilalţi jucători ai Cesenei.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com