Cesena are "Briliant"! Mutu a adunat 500 de fani la prezentarea oficială de la noul său club

Transferul lui Mutu la Cesena s-a oficializat ieri, în jurul prânzului, când românul a fost prezentat într-o conferinţă de presă. Adrian, care a primit tricoul cu numărul 10, a semnat un contract valabil pe doi ani cu italienii, urmând să încaseze 1,8 milioane de euro pe sezon.



"Nu m-a forţat nimeni de la Fiorentina să plec, dar am ales să vin la Cesena fiindcă cei de aici au un proiect foarte ambiţios, care îmi place", a fost motivaţia pe care Mutu a expus-o în conferinţa de presă. Apoi, golgheterul în activitate al naţionalei României a adăugat: "Preşedintele clubului este cel care m-a convins să vin aici în urma unei discuţii pe care am avut-o în urmă cu câteva luni. La Florenţa este o echipă foarte bună, la care eram obişnuit cu victoriile, dar să nu uităm că Fiorentina nu era un nume mare atunci când m-am dus eu acolo. Şi datorită aportului meu a ajuns unde este acum". "Briliantul" pare mai mult decât entuziasmat de alegerea făcută şi nu ezită să se considere succesorul lui Baggio sau Signori. "Nu sunt singurul care a hotărât să facă o schimbare în carieră la asemenea vârstă. Atacanţi precum Baggio, Signori sau Di Vaio au procedat la fel de-a lungul anilor", a explicat Mutu, care urmează să primească 1,8 milioane de euro pentru fiecare dintre cei doi ani de contract.

"Adrian e unul dintre cei mai buni!"
Igor Campedelli, preşedintele Cesenei, a vorbit, de asemenea, despre venirea lui Adrian: "Este alegerea potrivită. Văd în el un jucător motivat, care le va împărtăşi din experienţa sa uriaşă şi componenţilor mai tineri ai echipei, ajutându-i să crească". Şi pentru a înţelege mai bine starea de spirit care a domnit ieri în cadrul clubului, ProSport a stat de vorbă cu ofiţerul de presă al Cesenei, Andrea Agostini. "Credem că Mutu este unul dintre cei mai valoroşi jucători din Europa. Are o mulţime de calităţi: tehnică, talent, caracter şi carismă. Adrian este un uriaş plus de valoare pentru echipa noastră şi, în mod normal, în acest sezon vom avea mai mulţi suporteri în tribune decât în cel precedent datorită venirii sale", ne-a explicat Agostini.

Nu mai am de demonstrat nimic în fotbal. De acum nu pot decât să-mi îmbunătăţesc performanţele
Adrian Mutu, atacant Cesena

Cesena vrea să depăşească cea mai bună performanţă din istorie, care datează din 1976. La numai trei ani după ce au promovat pentru prima dată în Serie A, "căluţii de mare" au terminat pe locul şase


500 de fani la prezentare
După conferinţa de presă, Mutu a mers pe stadion, unde era aşteptat de către 500 de fani. "Să ştiţi că nu este un număr tocmai mic, având în vedere că a fost zi lucrătoare. Dacă Adrian ar fi fost prezentat în weekend, în mod sigur ar fi venit mai mulţi suporteri" , a declarat Andrea Agostini, ofiţerul de presă al Cesenei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com