Mutu, prezentat OFICIAL la Cesena: "Daca va juca la 60% din capacitate, este cea mai tare afacere a clubului din ultimii 50 de ani!

Adrian Mutu a ajuns deja la sediul noului sau club si va sustine prima conferinta de presa imbracat in tricoul Cesenei

  Mutu, prezentat OFICIAL la Cesena: "Daca va juca la 60% din capacitate, este cea mai tare afacere a clubului din ultimii 50 de ani!

Rino Foschi, omul care a avut o contributie mare la primul transfer al lui Adrian Mutu in Italia spune ca Cesena a facut cea mai buna tranzactie din istoria clubului.

Adrian Mutu urmeaza sa fie prezentat oficial astazi la noul sau club.

"Eu am fost cel care am mers la Bucuresti sa il aduc pe Mutu, pe vremea cand juca la Dinamo. Impreuna cu agentul Becali am reusit atunci sa facem un transfer foarte bun si sa il aducem la Inter."

"Adrian este un baiat extraordinar si un jucator foarte serios. Singura lui problema, de-a lungul carierei, a fost ca uneori si-a ales gresit anturajul. Stim problemele lui din trecut, insa Mutu nu poate fi caracterizat dupa asta. Suntem convinsi ca este un om cu capul pe umeri."

"Daca si-ar folosi numai 60% din capacitate, tot am putea spune ca Cesena a facut cea mai tare afacere din ultimii 50 de ani. Garantat.", a declarat Rino Foschi in presa italiana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com