Fiorentina, criticată pentru cedarea lui Adrian Mutu

Decizia conducătorilor Fiorentinei, care l-au cedat gratis pe Adrian Mutu (32 de ani) la Cesena, nu a fost pe placul suporterilor.



O parte a fanilor Fiorentinei a ţinut să-şi exprime dezacordul faţă de hotărârea clubului, care a renunţat în această vară la serviciile atacantului român. ”Mutu la Cesena, mărunţişuri la Fiorentina”, a fost textul unui banner agăţat de nişte suporteri toscani pe zidul stadionului Artemio Franchi din Florenţa.

Susţinătorii echipei viola regretă plecarea celui pe care îl alintau cu supranumele ”Il Fenomeno” şi critică politica de transferuri a clubului favorit, care a renunţat la achiziţionarea unor vedete, mizând pe jucători mai puţin cunoscuţi, dornici să se afirme. Altfel, Adrian Mutu va fi prezentat joi, oficial, la Cesena.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com