Adi Mutu, mort după "Harry Potter"

Adrian Mutu (32 de ani) a început, ieri, stagiul de pregătire cu Cesena în staţiunea italiană Acquapartita. La sfârşitul zilei, “Briliantul” şi colegii săi s-au relaxat urmărind alături de fani prima parte a peliculei “Harry Potter şi talismanele morţii”.



Conducerea Cesenei a creat un parc de distracţii pentru suporteri în staţiunea Acquapartita, locul în care echipa se pregăteşte pentru sezonul viitor. Pe lângă faptul că pot viziona şedinţele de antrenament ale favoriţilor, fanii au la dispoziţie mai multe posibilităţi de relaxare: cursuri de călărie, de dans şi proiecţii cinematografice.

La aceste activităţi pot participa şi fotbaliştii Cesenei. Aşa s-a întâmplat ieri, când susţinătorii bianconerilor veniţi să vizioneze filmul “Harry Potter şi talismanele morţii” au constatat, uimiţi, că printre ei se aflau Adi Mutu şi alţi câţiva jucători. De altfel, atacantul e un cinefil împătimit şi, în plus, adoră să se uite la desene animate alături de Adriana Lea (5 ani) şi Maya Vega (3 ani), fetiţele lui şi ale soţiei sale, Consuelo.


foto: Lucian Cuibus

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com