Mutu a înscris 3 goluri în primul amical la Cesena!

Adrian Mutu a jucat azi primul său meci în tricoul echipei Cesena, un amical cu formaţia de amatori din zona unde italienii şi-au făcut stagiul de pregătire, Acquapartita. Partida s-a terminat cu scorul de 13-0, atacantul român înscriind de trei ori.



2.500 de fani au asistat la meciul amical, care s-a încheiat la pauză cu scorul de 8-0. Cel mai aplaudat a fost Adrian Mutu, care a făcut show şi i-a bucurat pe suporteri cu un hat-trick. În prima parte au mai marcat Giaccherini (trei goluri, unul din penalty), Colucci şi Renella, iar în a doua Colli a fost protagonist, cu trei goluri, mai înscriind Malonga şi Benalouane.

Cesena prima repriză: Antonioli;Comotto,Von Bergen, Rossi M.,Lauro; Colucci, Parolo, De Feudis; Giaccherini, Eder (32 Rennella), Mutu.
Cesena: repriza a doua: Ravaglia; Ceccarelli,Benalouane, Rossi. M. Popescu; Colucci (59 Ricci, Cica, Tabanelli; Malonga, Meza Colli, Rennella (60 Livaja).
Antrenor: Marco Giampaolo

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com