Mutu a facut pe Dj-ul până la ora 7 dimineaţa!

Adrian Mutu a schimbat echipa, dar nu şi năravul. Venit singur în România, pentru o săptămână, „Briliantul” n-a ratat ocazia unei ieşiri în club, sâmbătă noaptea. I-au fost alături, ca întotdeauna, băutura şi muzica.

Mutu a a juns la clubul „Boa", din Herăstrău, care aparţine lui George Ţiganu, fost iubit al Adelinei Pestriţu, aproape de miezul nopţii.

A intrat discret şi a rugat bodyguarzii să ţină curioşii departe de el, iar aceştia s-au conformat imediat.

Mutu s-a întreţinut ore bune cu o blondă şi o brunetă, dar şi cu câţiva bărbaţi la masa pe care a rezervat-o în club

Până pe la 4 dimineaţa, Mutu a stat cuminţel la masă, sorbind din când în când dintr-un pahar de vin roşu.

Părea foarte bine dispus şi detaşat total de orice problemă. Pe la 5, i-a venit cheful de muzică şi s-a rugat de un DJ să-l înveţe şi pe el să mixeze.

Dorinţa i-a fost satisfăcută imediat, fotbalistul abandonând pe moment paharul şi trecând la platane.

A fost extrem de satisfăcut de noua lui pasiune, aşa că a zăbovit aproape o oră cu căştile pe urechi.

Spre dimineaţă, în jurul orei 6.45, a părăsit clubul la fel de discret pe cât venise.

Adi a făcut şi pe DJ-ul

Pleacă miercuri în Italia

Adrian Mutu va mai rămâne două zile în România, iar miercuri va ajunge în Italia. Ar fi vrut să mai stea la Bucureşti, dar trebuie să se prezinte la reunirea Cesenei, noua sa echipă, programată pe 7 iulie.

Până sâmbătă, când are loc prezentarea formaţiei, Mutu şi compania vor susţine teste fizice, urmând ca săptămâna viitoare să plece în cantonament.

Îşi face casă la Buşteni

Pe parcursul şederii în România, Mutu a fost şi până la Buşteni, unde primarul oraşului, Emanoil Savin, i-a conferit titlul de cetăţean de onoare.

Mutu a primit din partea Primăriei o parcelă de 500 de metri şi încă 1500 de metri concesionaţi pe 99 de ani, intenţionând să-şi ridice o vilă la marginea pădurii.

„Fetele mele adoră schiul şi o să le aduc aici să schieze", a spus Mutu, care zilele trecute s-a întâlnit şi cu Victor Piţurcă, pentru a discuta despre echipa naţională.

A fost fără Consuelo şi la St. Tropez

Mutu şi-a petrecut mai bine de jumătate de vacanţă singur. A fost la începutul lunii iunie în Republica Dominicană, cu soţia sa, Consuelo, şi cele două fete, Adriana şi Maya, după care s-a întors în Italia.

Întrucât, Consuelo a trebuit să meargă la Roma, unde are funcţia de consilier pe lângă ambasada ţării sale la Vatican, Mutu a dat singur o raită pe Coasta de Azur, cu iahtul, în compania unor prieteni, oprindu-se câteva zile la St. Tropez.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com